Het Vouwgordijntje levert ook voor draai-kiep ramen goede oplossingen.

Gemonteerd aan het plafond, of op het raam met spanklemmen en spandraad, of met afstandhouders direct op het raam, al of niet over of langs de klink. In onze showroom in Oss tonen wij de verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de toegepaste montage van de draai-kiep ramen zijn één of meerdere oplossingen mogelijk.

Waarom een vouwgordijn de oplossing is voor draai-kiep ramen

Vouwgordijnen kunnen geleverd worden met klemsteunen, waardoor deze de perfecte oplossingen bieden voor draai-kiep ramen. Je hebt daardoor geen last van de gordijnen, wanneer je deze wil openen. Daarnaast hoef je ook niet in de muren te boren om de gordijnen op te kunnen hangen. Door de bovenstaande redenen wordt er vaak voor een vouwgordijn gekozen in combinatie met een draai-kiep raam

De juiste stof en kleuren kiezen

Het kiezen van de juiste kleur en stof van uw vouwgordijnen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Om de juiste keuze te maken moet u eerst bedenken, welke vouwgordijnen bij welke ruimte past. Vouwgordijnen in de slaapkamer moeten een dikke stof hebben, zodat je het lekker donker kan maken. In de woonkamer wilt u misschien wat meer natuurlijk licht binnen laten. Dan kunt u het best kiezen voor een dunnere stof en een lichte kleur.

Om u keuze te bepalen is het vaak verstandig om wat inspiratie op te doen. Daarom kunt u langskomen bij ons in de showroom. Hier kunt u al onze vouwgordijnen zien en kunt u met ons in gesprek om de juiste keuze te maken. Daarnaast is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen bij ons.