Transparant-linnenlook vouwgordijnen:

Stel je raam heeft uitzicht op je mooie tuin, of de omgeving is fantastisch, welke stof leent zich ervoor om het zicht te behouden? Ideaal is dan de transparante linnenlook.

Deze transparante stof zorgt namelijk voor een zachte lichtinval. Door de fijne weefstructuur wordt het licht prettig gefilterd en behoud je daarnaast het zicht naar buiten.

De Transparant-Linnenlook is een fijn geweven, 100% synthetische stof. Met een hoge kleurechtheid. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden en de kwaliteit te behouden.

De stof laat licht door, net zoals een vitrage. U kunt overdag van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen en ‘s avonds kijkt u van buiten naar binnen, dus geen privacy.

Wij bieden deze Transparant-Linnenlook vouwgordijnen aan in verscheidene kleuren. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen.

Onze Transparant-Linnenlook vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden).

Voor overige informatie, neem gerust contact met ons op!Telefoonnummer: 0412 – 614441    Mail: info@hetvouwgordijntje.nl