Uw woning inrichten met vouwgordijnen!

 Ik kan me nog goed herinneren dat ik de eerste vouwgordijnen zag, in een boek vol met romantische interieurs. Wauw, die wil ik graag voor mijn ramen hebben hangen, ik was helemaal verliefd! Maar nee, niet te verkrijgen in Nederland! Gelukkig stond er een beschrijving bij hoe je zelf één vouwgordijn kon maken. Fantastisch, meteen aan de slag en warempel het lukte me, niet zo perfect als ik het gewild had, maar het hing! Ik was helemaal in de wolken! Een vouwgordijn op maat gemaakt, nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen.

Dat is alweer jaren geleden, nu zijn vouwgordijnen niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur.

En bij Het Vouwgordijntje maken we nu zelf alweer jaren vouwgordijnen op maat.

 

 Waarom zou u kiezen voor vouwgordijnen?

Vouwgordijnen geven niet alleen sfeer en warmte in huis, maar geven ook een ruimtelijk effect.

Mensen reageren heel enthousiast, als ze hun overgordijnen vervangen hebben door vouwgordijnen, hun kamer lijkt opeens veel groter.  De stof van het vouwgordijn kan het accent bepalen of het een landelijke- romantische- of een moderne uitstraling wordt.  Zo zijn er effen stoffen, en bedrukte stoffen. Uit het kleurenarsenaal kun je eindeloos putten. Er zijn veel mogelijkheden om vouwgordijnen aan jouw stijl of interieur aan te passen. Misschien maakt de grote variëteit het moeilijker om een keus te maken, het is dus goed om de functie van het vouwgordijn in aanmerking te nemen. Wilt u onze kleurstalen aanvragen?

Je kunt voor ieder raam in je huis de juiste vouwgordijnen kiezen. Voor de slaapkamer zal bijvoorbeeld een verduisterende stof raadzaam zijn, dit bevordert de nachtrust. Terwijl je voor de woonkamer een transparante of licht-doorlatende stof zou kunnen kiezen. Het hangt natuurlijk van je eigen wensen af. Zelfs voor de badkamer zijn vouwgordijnen praktisch, omdat de stoffen 100% synthetisch zijn, en in een vochtige ruimte niet krimpt. Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat de vouwgordijnen gewoon in de machine gewassen kunnen worden.