Ik kan me nog goed herinneren dat ik de eerste vouwgordijnen zag, in een boek vol met romantische interieurs. Wauw, die wil ik graag voor mijn ramen hebben hangen, ik was helemaal verliefd! Maar nee, niet te verkrijgen in Nederland! Gelukkig stond er een beschrijving bij hoe je zelf één vouwgordijn kon maken. Fantastisch, meteen aan de slag en warempel het lukte me, niet zo perfect als ik het gewild had, maar het hing! Ik was helemaal in de wolken! Een vouwgordijn op maat gemaakt, nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen.

Dat is alweer jaren geleden, nu zijn vouwgordijnen niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur.

En bij Het Vouwgordijntje maken we nu zelf alweer jaren vouwgordijnen op maat.

Waarom zou u kiezen voor vouwgordijnen?

Vouwgordijnen geven niet alleen sfeer en warmte in huis, maar geven ook een ruimtelijk effect.

Mensen reageren heel enthousiast, als ze hun overgordijnen vervangen hebben door vouwgordijnen, hun kamer lijkt opeens veel groter.  De stof van het vouwgordijn kan het accent bepalen of het een landelijke- romantische- of een moderne uitstraling wordt.  Zo zijn er effen stoffen, en bedrukte stoffen. Uit het kleurenarsenaal kun je eindeloos putten. Er zijn veel mogelijkheden om vouwgordijnen aan jouw stijl of interieur aan te passen. Misschien maakt de grote variëteit het moeilijker om een keus te maken, het is dus goed om de functie van het vouwgordijn in aanmerking te nemen. Wilt u onze kleurstalen aanvragen?

Je kunt voor ieder raam in je huis de juiste vouwgordijnen kiezen. Voor de slaapkamer zal bijvoorbeeld een verduisterende stof raadzaam zijn, dit bevordert de nachtrust. Terwijl je voor de woonkamer een transparante of licht-doorlatende stof zou kunnen kiezen. Het hangt natuurlijk van je eigen wensen af. Zelfs voor de badkamer zijn vouwgordijnen praktisch, omdat de stoffen 100% synthetisch zijn, en in een vochtige ruimte niet krimpt. Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat de vouwgordijnen gewoon in de machine gewassen kunnen worden.

Het Vouwgordijntje - Uw woning inrichten met vouwgordijnen

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Een snelle levering;
  • Een professionele opmeet- en montageservice;
  • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.