Topkwaliteit Vouwgordijnen

Vouwgordijn-systeem met ketting 5 jaar garantie

Onze vouwgordijnen zijn voorzien van een ophaalsysteem van de hoogste kwaliteit. Deze werkt soepel, onder andere door het gebruik van een ketting met het juiste aantal knopen per centimeter. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem, dankzij het gebruik van klittenband. De baleinen zijn 4 mm dik waardoor zij niet doorbuigen, evenmin als de onderlat. Wij geven u hierop 5 jaar garantie.

Stoffen (100% krimpvrij)

De gebruikte stoffen zijn 100% synthetisch. Dit is een bewuste keuze, omdat dit materiaal krimpvrij zijn, waardoor de vouwgordijnen wasbaar zijn (let op: 30 graden). U kunt dus uw vouwgordijnen fris en schoon houden en ook de kwaliteit behouden. In onze showroom heeft u de keuze uit meer dan 1500 stoffen en kleuren die geschikt zijn voor vouwgordijnen en overgordijnen.

Vouwgordijnen op maat

De vouwgordijnen zijn er in verschillende stoffen, kleuren en afmetingen, hierdoor kunt u uw vouwgordijnen op maat bestellen, zodat uw vouwgordijnen helemaal naar wens zijn. Tussen de verschillende vouwgordijnen zit één gelijkenis, ze zijn allemaal van topkwaliteit. Met onze vouwgordijnen kunt u zelf de lichtinval bepalen en deze aanpassen naar uw wensen.

Lage prijs

Wij bieden onze vouwgordijnen aan voor een scherpe prijs. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Onze vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, dit wordt bereikt door het kiezen van de juiste stoffen en materialen en door het nauwkeurig controleren van het productieproces. Wij hebben er voor gekozen om tegen een zo laag mogelijke prijs onze hoge kwaliteit aan te bieden. Wij hebben dit bereikt door het optimaliseren van ons productieproces, het minimaliseren van onze kosten en het uitschakelen van de tussenhandel.

Levertijd

Onze levertijd is 15 werkdagen. Wanneer uw bestelling gereed is voor verzending wordt er contact met u opgenomen voor de bezorgdatum.