Topkwaliteit vouwgordijnen

Vouwgordijn-systeem met ketting 5 jaar garantie:

Onze vouwgordijnen zijn voorzien van een ophaalsysteem van de hoogste kwaliteit. Deze werkt soepel, onder andere door het gebruik van een ketting met het juiste aantal knopen per centimeter. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem, dankzij het gebruik van klittenband. De baleinen zijn 4 mm dik en zijn zodanig verwerkt in de stof,  dat de vouwgordijnen strak blijven hangen. Op het systeem geven we 5 jaar garantie.

Stoffen 100% krimpvrij en zelf wassen:

We gebruiken luxe stoffen die 100% synthetisch zijn, met een hoge kleurechtheid, speciaal geselecteerd voor vouwgordijnen. Dit is een bewuste keuze, omdat dit materiaal krimpvrij is, waardoor de vouwgordijnen mooi strak blijven én wasbaar zijn (let op: 30 graden wassen, kort centrifugeren, NIET in de droger en zo mogelijk nat ophangen). U kunt dus uw vouwgordijnen fris en schoon houden en tevens de kwaliteit behouden.

In onze showroom heeft u de keuze uit meer dan 1500 stoffen en kleuren die geschikt zijn voor vouwgordijnen en overgordijnen. De stoffen hebben verschillende transparanties, zoals transparant, lichtdoorlatend (semi-transparant) en verduisterend. Zo kunt u zelf de lichtinval bepalen, dit hangt af van de functie van het vouwgordijn en in welke  ruimte van uw woning ze komen te hangen. Kunt u moeilijk kiezen tussen de stoffen en kleuren? Vraag dan gratis kleurenstalen aan.

Vouwgordijnen op maat:

De vouwgordijnen zijn er in verschillende stoffen, kleuren en afmetingen. Onze vouwgordijnen worden volledig op maat gemaakt. De verschillende vouwgordijnen hebben één ding gelijk; ze zijn allemaal van topkwaliteit. Vouwgordijnen brengen sfeer en warmte in uw huis. Bent u op zoek naar een elegante- of landelijke sfeer of wilt u een moderne uitstraling? We helpen u graag. 

Goedkope vouwgordijnen:

Wij bieden onze vouwgordijnen aan voor een scherpe prijs. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Onze vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, dit wordt bereikt door het kiezen van de juiste stoffen en materialen en door het nauwkeurig controleren van het productieproces. Wij hebben er voor gekozen om tegen een zo laag mogelijke prijs, vouwgordijnen op maat, van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit is mogelijk, omdat de vouwgordijnen in onze eigen fabriek worden gemaakt.

Levertijd:

Onze levertijd is 15 werkdagen, soms zelfs korter.  Wanneer uw bestelling gereed is voor verzending wordt er contact met u opgenomen voor de bezorgdatum.

 

Productie in eigen fabriek

Voorraad voor de productie