Hulp nodig bij opmeten of monteren? Laat het ons doen.

Opmeten of monteren

Uw vouwgordijnen dienen de juiste afmeting te hebben. U kunt zelf opmeten volgens de meetinstructies of het door ons serviceteam laten doen. Dit gebeurt vakkundig en secuur. We bekijken samen met u de mogelijkheden van montage, plaatsing en de kleur van uw vouwgordijnen.

De keuzemogelijkheden voor het opmeten en monteren zijn:

1. Opmeten en kleuradvies

2. Opmeten, kleuradvies en direct beugels plaatsen. U dient dan zelf de vouwgordijnen in de reeds gemonteerde beugels te plaatsen. U bespaart hiermee de voorrijdkosten voor een tweede bezoek.

3. Complete montage achteraf.

De tarieven zijn:

- Opmeten en kleuradvies

- Voorrijdkosten montage
- Montage vouwgordijn op hout
- Montage vouwgordijn op gips
- Montage vouwgordijn op beton

€ 69,-

€ 69,-
€ 12,50,-
€ 14,50,-
€ 27,50,-

- Montage voor elektrisch vouwgordijnen op aanvraag.

Wilt u een afspraak maken voor opmeten en eventuele montage? Vult u dan het aanvraagformulier in.

Aanvragen opmeten

Vouwgordijnen op maat

Uw vouwgordijnen moeten natuurlijk precies op maat zijn. Daarvoor heeft u de juiste afmetingen nodig en wij willen u daar graag bij helpen. Wij bieden u graag hulp bij het opmeten of monteren van uw vouwgordijn. Een vouwgordijn op maat heeft niet alleen te maken met de afmetingen maar ook met uw wensen. Een vouwgordijn is pas op maat als het aan uw wensen voldoet en daarom helpen wij u graag verder bij de stof en kleurkeuze.

Waarom laten opmeten en monteren door ons?

Voor het mooiste resultaat vouwgordijnen moeten uw opmetingen en de montage heel nauwkeurig zijn. Wij willen u daar graag bij helpen en zorgen dat alles 100% correct gebeurt en dat uw vouwgordijn precies past. Wij kunnen u veel moeite besparen door ons serviceteam uw vouwgordijn te laten opmeten en monteren.