4 verschillende soorten stoffen voor uw vouwgordijnen

In de webwinkel van Het Vouwgordijntje heeft u de keuze uit 4 verschillende soorten stoffen. Deze stoffen zijn 100% synthetisch, zodat u zonder problemen uw vouwgordijnen kunt wassen (let op: 30 graden). Als u ze dan na een wasbeurt weer ophangt zijn ze weer zo goed als nieuw. De 4 soorten stoffen zijn verschillend in meerdere opzichten: u kunt denken aan hoe de structuur en de lichtdoorlatendheid.

Batist - Een van de stoffen voor uw raamdecoratie/ vouwgordijn

Transparant-Batist (Inbetween)

Transparant-Batist - Te bestellen bij het Vouwgordijntje
De batist is een fijn geweven, 100% synthetische stof. Het is zeer goed wasbaar (let op: 30 graden) en laat het licht door, net zoals een vitrage. Overdag kunt u naar buiten kijken en niet naar binnen en ’s avonds kunt u niet naar buiten kijken maar van buiten wel naar binnen. De batist kunt u bestellen in 11 verschillende kleuren.
Transparant-Linnenlook - Een van de stoffen voor uw raamdecoratie/ vouwgordijn

Transparant-Linnenlook

Transparant-Linnenlook - Te bestellen bij het Vouwgordijntje
De Transparant-Linnenlook is 100% synthetische stof met de structuur van linnen. Deze is minder licht doorlatend dan de batist. Overdag kunt u naar buiten kijken en niet naar binnen en ’s avonds kunt u niet naar buiten kijken maar van buiten wel naar binnen. Verkrijgbaar in 10 kleuren.

 

 

 

Semi-Transparant-Linnenlook - Een van de stoffen voor uw raamdecoratie/ vouwgordijn

Semi-Transparant-Linnenlook

Semi-Transparant-Linnenlook - Te bestellen bij het Vouwgordijntje
De Semi-Transparant Linnenlook is een 100% synthetische stof met de structuur van linnen en de lichtdoorlatendheid van overgordijn stof. Overdag wel licht maar geen zicht en ’s avonds geen inkijk. Verkrijgbaar in 31 kleuren.
Verduisterende stoffen - Een van de stoffen voor uw raamdecoratie/ vouwgordijn

Verduisterende stoffen

Verduisterende stoffen - Te bestellen bij het Vouwgordijntje
Deze stoffen zijn ontwikkeld om zonlicht tegen te houden. Verduisterende stoffen zijn verkrijgbaar in 28 kleuren. Deze verduisterende stoffen zijn ideaal voor slaapkamers.

Kwaliteit

Alle vier de verschillende soorten stoffen zijn van hoge kwaliteit en zijn wasbaar (let op: 30 graden), waardoor ze fris en schoon blijven. U kunt de stof eenvoudig afnemen van het systeem d.m.v. klittenband. Ook het rolsysteem werkt soepel, door onder andere het gebruik van een ketting met een juist aantal knopen per centimeter. Wij bieden onze vouwgordijnen van topkwaliteit aan tegen een lage prijs.