Verduisterende vouwgordijnen kopen

Bent u van plan om verduisterende vouwgordijnen te kopen? Dan moet u bij Het Vouwgordijntje zijn. Wij zijn dé specialist voor zowel handbediende als elektrische vouwgordijnen, geheel op maat. Vraag eenvoudig gratis kleurstalen aan om te zorgen dat u dé juiste stof- en kleurkeuze maakt. Twijfelt u ergens over? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies. Wij helpen u graag.

Verduisterend of semi-transparant

Elk soort stof laat verschillende hoeveelheden licht door. Semi-transparante vouwgordijnen laten een deel van het licht door, maar houden ook redelijk wat licht tegen. Bij verduisterde vouwgordijnen komt er geen licht door. Maak uw gordijnen dicht, schakel uw lampen uit en slaap ongegeneerd uit op uw vrije dag. Met verduisterende vouwgordijnen wordt u niet gestoord door de zon. Het Vouwgordijntje biedt een uitgebreid aanbod aan prachtige stoffen, zodat wij altijd dé gewenste vouwgordijnen in de juiste kleur voor u hebben.

Geheel op maat voor een scherpe prijs

Het Vouwgordijntje beschikt over een eigen fabriek. Hier hebben wij speciaal ontwikkelde machines, waardoor wij uw vouwgordijnen precies op maat vervaardigen. Tevens zorgt dit ervoor dat wij een scherpe prijs kunnen hanteren. Bestelt u uw verduisterende vouwgordijnen bij Het Vouwgordijntje? Wij hanteren een levertijd van circa 15 dagen of korter.

Neem contact met ons op

Koop uw verduisterende vouwgordijnen bij Het vouwgordijntje. Plaats hiervoor een bestelling in onze webshop. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk mag u ook langskomen in onze showroom om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wij laten graag aan u zien waarom u uw verduisterende vouwgordijnen koopt bij Het Vouwgordijntje.