Vouwgordijn keuken

Wilt u een vouwgordijn in uw keuken laten plaatsen? Laat u helpen door Het Vouwgordijntje. Hedendaags zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in vouwgordijnen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop en plaats uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling gaan onze specialisten aan de slag met vervaardiging van het vouwgordijn op maat. Binnen 15 werkdagen geniet u vervolgens van een prachtig vouwgordijn in uw keuken.

Zowel standaard als grotere maten

Kies het gewenste product en vul de juiste maten in. Door vervaardiging van het vouwgordijn in onze eigen fabriek, leveren wij zowel standaard als grotere maten vouwgordijnen. Heeft u een breder raam thuis? Dan adviseren wij om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen in uw keuken. Met betrekking tot het soort vouwgordijn heeft u de keuze uit:

Bij interesse in elektrische vouwgordijnen kunt u contact met opnemen. Wij moeten namelijk de situatie inventariseren en opmeten. Maatwerk is vereist. Na het opmeten verkrijgt u van ons een concurrerende offerte, volledig afgestemd op uw situatie.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Zoals benoemd vervaardigen wij de vouwgordijnen in onze eigen fabriek. Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Verder verkrijgt u een ruime garantie van vijf jaar. Tot slot heeft u bij Het Vouwgordijntje de mogelijkheid om zelf uw vouwgordijnen te monteren of te kiezen voor onze oplever- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige montage. Meer informatie vindt u onder opmeten & montage. Wij laten graag aan u zien dat u voor nieuwe vouwgordijnen in uw keuken bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres bent.

Geef ons een belletje op: 0412-614441

Bestel direct online of geef ons een belletje op telefoonnummer: 0412-614441 voor meer informatie. Wilt u alvast kennismaken met diverse opgeleverde vouwgordijnen? Neem dan een kijkje onder referenties of bezoek onze pagina op Facebook. Door de jaren heen hebben wij al vele prachtige vouwgordijnen mogen monteren in keukens, slaapkamers en andere plekken in huis.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren