Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Semi Transparant Linnenlook Ivoor

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar een semi transparant vouwgordijn in ivoor linnenlook?

Bent u helemaal weg van de kleur ivoor? Deze mooie kleur heeft haar eigen sjieke uitstraling die zich duidelijk onderscheidt van de kleur wit. De kleur doet aan schelpjes denken en heeft een serene uitstraling. Het Vouwgordijntje heeft dit vouwgordijn in een semi transparante uitvoering in ivoor linnenlook. U kunt deze linnenlook in ivoor ook bestellen in een transparante of verduisterende uitvoering. Wanneer u dit vouwgordijn wilt combineren met overgordijnen dan behoort dit tot de mogelijkheden. Als extra service maakt Het Vouwgordijntje deze overgordijnen in dezelfde stofsoort als het vouwgordijn.

Welk vouwgordijn in linnenlook ivoor heeft uw voorkeur?

Wilt u graag dat passanten kunnen binnenkijken of juist niet. Wilt u het daglicht niet verliezen, dan kunt u kiezen voor de transparante uitvoering. Of wilt u deze linnenlook vouwgordijnen in de slaapkamers hangen? Dan wordt er vaak gekozen voor een verduisterend vouwgordijn. Het spelen met lichtinval en het decoreren van gordijnen maakt van uw woning een prettige omgeving om in te verblijven. Wanneer de zon laag staat laat u gemakkelijk het vouwgordijn zakken. De semi transparante uitvoering zorgt ervoor dat passanten niet gemakkelijk kunnen binnenkijken maar behoudt u wel uw lichtinval. Velen kiezen voor deze uitvoering. Spelen met licht. Ook kunt u met deze uitvoering gemakkelijk naar buiten kijken.

Wilt u graag vergelijken en verschillende kleuren bekijken?

Maak dan gebruik van de gratis aan te vragen kleurstalen. Wij sturen u deze graag toe zodat u de kleur in uw woning kunt bekijken. Passen uw meubels wel bij de kleur ivoor? Is de linnenlook precies wat u wilde? Wordt het een mooi geheel? Het Vouwgordijntje wil graag teleurstellingen voorkomen en daarom sturen wij u graag deze kleurstalen toe. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom / fabriek. U kunt hiervoor een afspraak maken. Wij maken graag tijd voor u vrij. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan of stuur een mailtje. Wij helpen u graag! Tot dan.

Specificaties

KleurgroepIvoor