Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Semi Transparant Linnenlook Linnen 2

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar een semi transparant linnenlook vouwgordijn?

Eindelijk tijd om uw raamdecoratie te vernieuwen? Zijn de huidige gordijnen aan vervanging toe? Wilt u graag vouwgordijnen in plaats van overgordijnen? Of wilt u juist een vouwgordijn toevoegen aan uw ramen? Tijd om te gaan shoppen! Bij Het Vouwgordijntje zijn er volop keuzemogelijkheden zodat voor elke raampartij een prachtige oplossing mogelijk is. Niet alleen verkrijgbaar in vaste maten, maar ook op maat gemaakte vouwgordijnen in allerlei stoffen en uitvoeringen. Hierdoor kunt u uw eigen unieke vouwgordijnen kiezen waardoor uw woning snel een nieuw uiterlijk krijgt. Deze mooie uitvoering in linnenlook zorgt voor een mooie organische uitstraling.

Kiest u voor een handmatige bediening of voor de elektrische bediening voor uw vouwgordijn?

Het Vouwgordijntje vervaardigt haar hoge kwaliteit producten in de eigen fabriek. Daardoor kunt u altijd afwijkende maten bestellen. Vanuit de webshop zijn er vaste maten te bestellen, maar als u ons belt of mailt kunnen wij voor alle raampartijen in uw woning op maat gemaakte vouwgordijnen leveren. Natuurlijk kunnen we deze ook voor u monteren. Indien u raampartijen groter zijn dan de standaard maten, adviseren wij dat u deze electrisch bedient. Zo zullen de semi transparante vouwgordijnen altijd gelijkmatig worden gevouwen. U kunt ervoor kiezen om ze allemaal tegelijk te bedienen of afzonderlijk.

Wordt het de linnenlook linnen of kiest u voor een van de andere kleuren uit ons palet?

Krijgt u last van keuzestress? Bestel dan onze gratis kleurstalen. Hierdoor kunt u de stalen thuis rustig bekijken. Soms worden kleuren niet juist weergegeven omdat de instellingen van elk beeldscherm afwijken. Wanneer u zeker bent van de kleurkeuze bestelt u ze gemakkelijk via onze webshop of neem contact met ons op. Ẃij komen graag bij u langs om u te adviseren!

De Semi-Transparant Linnenlook is een 100% synthetische stof met het uiterlijk van linnen en de lichtdoorlatendheid van overgordijn stof. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Met onze Semi-Transparant-Linnenlook vouwgordijnen kunt u zelf uw lichtinval bepalen. Met de Semi-Transparant-Linnenlook kunt u in de avond van buiten alleen contouren zien wat zorgt voor privacy en overdag kunt u van binnen naar buiten kijken. Wij bieden deze Semi-Transparant-Linnenlook vouwgordijnen aan in 30 verschillende kleuren, dus u kunt zeker een kleur vinden die bij uw interieur past. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen.

Kwaliteit

Onze Semi-Transparant Linnenlook vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, niet door te buigen. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden).

Specificaties

KleurgroepBeige