Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Semi Transparant Linnenlook Riet 2

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar een semi transparant linnenlook vouwgordijn in de uitvoering riet?

Wilt u graag uw woning voorzien van nieuwe raamdecoratie? Heeft de linnenlook riet uw voorkeur? Een mooi vouwgordijn in een semi transparante linnenlook? Deze uitvoering in linnenlook riet geeft uw woning snel een metamorfose. De natuurlijke uitstraling zal uw woning veranderen in een oase van rust en sereniteit. Een semi transparant vouwgordijn zorgt voor een gedoseerde lichtinval, maar voorkomt dat passanten makkelijk kunnen binnenkijken. U kunt nog wel naar buiten kijken. U kunt dit vouwgordijn van riet in linnenlook bestellen via de webshop. Heeft u raam of ramen met een afwijkende maat? Dan maken wij deze in de fabriek voor u op maat. Het Vouwgordijntje werkt vanuit een eigen fabriek waar alle varianten op maat vervaardigd kunnen worden. Deze vouwgordijnen kunnen geleverd worden met handbediening of met een elektrische bediening. Het systeem is van Somfy. Wanneer u kiest voor een elektrische bediening dan komen wij natuurlijk graag bij u langs om de situatie te bekijken en te bepalen wat voor uw woning het meest passend is. Elke woning is anders en daarom is ook de afwerking tijdens het bevestigen van deze vouwgordijnen afhankelijk van de situatie.

Welk semi transparant vouwgordijn in linnenlook heeft uw voorkeur?

De uitvoering in riet? Of kiest u voor de transparante uitvoering? Bij Het Vouwgordijntje is er volop keuze en dat levert wel eens keuzestress op! Vraag dan eerst de gratis kleurstalen aan. Zo kunt u gemakkelijk de stofjes naast elkaar leggen zodat u thuis uw keuze kunt maken. Heeft u vragen? Bel ons dan. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

De Semi-Transparant Linnenlook is een 100% synthetische stof met het uiterlijk van linnen en de lichtdoorlatendheid van overgordijn stof. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Met onze Semi-Transparant-Linnenlook vouwgordijnen kunt u zelf uw lichtinval bepalen. Met de Semi-Transparant-Linnenlook kunt u in de avond van buiten alleen contouren zien wat zorgt voor privacy en overdag kunt u van binnen naar buiten kijken. Wij bieden deze Semi-Transparant-Linnenlook vouwgordijnen aan in 30 verschillende kleuren, dus u kunt zeker een kleur vinden die bij uw interieur past. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen.

Kwaliteit

Onze Semi-Transparant Linnenlook vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, niet door te buigen. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden).

Specificaties

KleurgroepBeige