Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Semi Transparant Linnenlook Zwart

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar een transparant linnenlook vouwgordijn in de kleur zwart?

Eindelijk tijd om uw raamdecoratie aan te passen of te veranderen? U wilt graag een mooi contrast aanbrengen in uw woning met een zwart linnen look vouwgordijn als raamdecoratie? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Vanuit haar eigen fabriek fabriceert Het Vouwgordijntje de mooiste vouwgordijnen in verschillende uitvoeringen.

Veel klanten kiezen voor de semi transparante uitvoering omdat de lichtinval niet wordt beperkt, maar passanten niet gemakkelijk kunnen binnenkijken. In deze uitvoering kunt u nog wel gemakkelijk naar buiten kijken.

De kleur zwart voor een vouwgordijn in linnenlook geeft contrast aan een lichte ruimte. De semi transparante versie zorgt voor voldoende lichtinval. Het Vouwgordijntje vervaardigt de vouwgordijnen in haar eigen fabriek. Zo kunt u ook gebruik maken van de extra service, om bij een bestelling van vouwgordijnen bijpassende overgordijnen te bestellen. Hierdoor kunt u een nog mooier geheel maken van uw woonruimte. Zwarte vouwgordijnen passen in elke woonstijl. In een landelijke, moderne of design inrichting komen deze goed tot hun recht. Door met deze kleur te werken accentueert u de materialen en meubels in uw woonruimte.

Wilt u graag zeker weten of de semi transparant linnenlook in de kleur zwart ook echt passend is in uw woning dan kunt u gratis kleurstalen bestellen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Ook kunt u een bezoekje brengen aan de showroom / fabriek. Hier kunt u de stoffen zelf bekijken en voelen. Wij vragen u wel om hiervoor een afspraak te maken. Wij zorgen dan voor de koffie of thee. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de service? Bel ons dan of stuur een mailtje. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Tot dan.

Specificaties

KleurgroepZwart