Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Semi-transparant

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300

Als een raam en een deur of twee ramen zich naast elkaar bevinden en de hoogte is verschillend, kunnen de baleinen worden aangepast, zodat ze doorlopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Plaats of ruimte waar het gordijn komt, bv woonkamer, slaapkamer, keuken of elders, voor uw eigen overzicht

€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Semi transparante vouwgordijnen

Wilt u semi-transparante vouwgordijnen bij u thuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Plaats uw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Hedendaags hebben wij al vele prachtige vouwgordijnen bij klanten mogen afleveren. Diverse realisaties vindt u onder referenties en op onze Facebookpagina. Hier is Het Vouwgordijntje zeer trots op.

Vouwgordijnen op maat

Als specialist in vouwgordijnen kunt u uitstekend bij ons terecht voor zowel transparante, semi-transparante als verduisterende vouwgordijnen. U kiest met ons voor een jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit én scherpe prijzen. Bent u zelf niet in de gelegenheid om het vouwgordijn op te hangen? Geen probleem. Maak gebruik van onze opmeet- en montageservice, zodat uw nieuwe vouwgordijnen op een vakkundige wijze opgehangen worden.

Koop uw semi transparante vouwgordijnen online

Heeft u het juiste semi transparante vouwgordijn gevonden? Bestel dan online. Eventuele vragen stelt u door ons te bellen: 0412-614441. Wij helpen u graag.

Specificaties

KleurgroepNee