Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Semi-transparant

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300

Als een raam en een deur of twee ramen zich naast elkaar bevinden en de hoogte is verschillend, kunnen de baleinen worden aangepast, zodat ze doorlopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Plaats of ruimte waar het gordijn komt, bv woonkamer, slaapkamer, keuken of elders, voor uw eigen overzicht

€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar een semi transparant vouwgordijn?

U wilt uw woonkamer een nieuw uiterlijk geven door het plaatsen van een semi transparant vouwgordijn. Of heeft u meerdere ruimtes die u wilt gaan restylen? De oudere gordijnen hebben hun beste tijd gehad of u wilt simpelweg met andere kleuren gaan werken. Uw woonomgeving kunt u met een beperkt aantal stappen een nieuw uiterlijk geven. Ook wilt u graag dat er wat meer licht in uw leefruimte is. Dan is de keuze voor een semi transparant vouwgordijn een perfecte oplossing voor deze wensen. Deze verandering in uw leefomgeving is snel geleverd en gemonteerd. U hoeft niet altijd de gehele ruimte aan te passen voor een snelle metamorfose. Door raambekleding aan te passen krijgt u leefruimte met deze verandering snel een nieuwe uitstraling. Door te kiezen voor semi transparante stofsoort heeft u voldoende lichtinval terwijl passanten niet gemakkelijk bij u kunnen binnenkijken. Bij Het Vouwgordijntje heeft u volop keuze mogelijkheden en in onze webshop kunt u de kleuren en stofsoorten gemakkelijk bekijken. Natuurlijk kunt u bij een grotere bestelling een bezoekje brengen aan onze showroom. Kleuren kunnen immers afwijken en daarom adviseren wij om altijd gratis kleurstalen te bestellen voordat u definitief een bestelling plaatst.

Vouwgordijnen op maat

Als specialist in vouwgordijnen kunt u uitstekend bij ons terecht voor zowel transparante, semi-transparante als verduisterende vouwgordijnen. U kiest met ons voor een jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit én scherpe prijzen. Bent u zelf niet in de gelegenheid om het vouwgordijn op te hangen? Geen probleem. Maak gebruik van onze opmeet- en montageservice, zodat uw nieuwe vouwgordijnen op een vakkundige wijze opgehangen worden.

Koop uw semi transparante vouwgordijnen online

Heeft u het juiste semi transparante vouwgordijn gevonden? Bestel dan online. Eventuele vragen stelt u door ons te bellen: 0412-614441. Wij helpen u graag.

Specificaties

KleurgroepNee