Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Transparant Linnenlook Donker Grijs Taupe

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar een transparant vouwgordijn in de uitvoering linnenlook donker grijs taupe?

Op zoek naar dat mooie linnenlook vouwgordijn in de kleur donker grijs taupe? U bent uw interieur aan het veranderen en u wilt de kleur van uw raamdecoratie graag aanpassen? Of bevalt simpelweg de kleur van uw huidige raamdecoratie niet meer? Heeft het donkergrijs taupe linnenlook vouwgordijn uw voorkeur? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje voor deze mooie uitvoering aan het juiste adres. De linnenlook uitvoering in donker grijs taupe past in veel interieurs. De combinatiemogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Deze linnenlook uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar in:

Zo kunt u voor elke ruimte een andere lichtinval creëren en bepalen of passanten kunnen binnenkijken of juist niet. Elke stofsoort heeft haar eigen kenmerken en dat geeft meer mogelijkheden als u aan uw raamdecoratie gaat werken. Voor de slaapruimtes kunt u bijvoorbeeld de verduisterende versie nemen zodat u ook overdag kunt slapen en geen last heeft van zon of daglicht.

Vindt u nog steeds het transparant vouwgordijn in linnenlook donker grijs taupe de mooiste?

Bestel ze dan gemakkelijk via de webshop. Of wilt u graag de kleur nog even rustig bekijken in uw woning? Maak dan gebruik van de gratis kleurstalen die u kunt bestellen. Wij sturen deze graag naar u toe om teleurstellingen te voorkomen. De weergave van een kleur kan afwijken omdat de instellingen van uw beeldscherm niet met de werkelijkheid overeen komen. Heeft u hulp nodig met het opmeten & monteren? Lees dan onze instructies in het menu! Bent u niet zo handig, dan nemen wij u deze klus graag uit handen. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Bel ons even, wij helpen u graag! Tot dan.

Specificaties

KleurgroepGrijs