Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Transparant

vanaf
€ 41,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300

Als een raam en een deur of twee ramen zich naast elkaar bevinden en de hoogte is verschillend, kunnen de baleinen worden aangepast, zodat ze doorlopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Plaats of ruimte waar het gordijn komt, bv woonkamer, slaapkamer, keuken of elders, voor uw eigen overzicht

€ 41,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Transparante vouwgordijnen zijn een heel mooi alternatief voor de welbekende, tijdloze vitrage. Ze vervullen eigenlijk dezelfde functie: Zonder het daglicht tegen te houden, zorgen ze er overdag voor dat u voldoende privacy in huis heeft doordat inkijk van buitenaf erdoor beperkt wordt. Bovendien zijn ze heel decoratief!

Het verschil met vitrage is voor wat betreft uitstraling wel groot: de horizontale lijnen en bediening van een vouwgordijn geven ze een wat strakkere, modernere uitstraling. Toch passen ze ook heel goed in een landelijk interieur.

Een vouwgordijn wordt horizontaal bediend met behulp van een koord of ketting. Daardoor kunt u nog beter spelen met lichtinval en eventuele inkijk. Ook decoratief heeft u met een vouwgordijn verschillende mogelijkheden: U kunt het vouwgordijn bijvoorbeeld laten zakken tot net boven een paar vazen met bloemen of andere decoratie in de vensterbank.

Transparante vouwgordijnen verschillende kleuren

Ook onze transparante vouwgordijnen kunt u bestellen in vele kleuren. We hebben natuurlijk verschikkende tonen wit, maar u kunt ook kiezen voor een transparante lichtgrijze, groene of blauwe stof. Door de vouwgordijnen te combineren met semi-transparante of verduisterende overgordijnen, garandeert u bovendien ook uw privacy ’s nachts.

Wilt u leuke, mooie transparante vouwgordijnen bij u thuis? Dan helpt Het Vouwgordijntje graag. Vul de gewenste breedte/hoogte in, kies uw kleur én kruis de juiste vakjes aan voor de ophanging van het vouwgordijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw transparante vouwgordijnen snel in huis heeft. Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar, zodat u prachtige transparante vouwgordijnen bij u thuis ophangt.

Transparante vouwgordijnen op maat

Bij de aanschaf van een vouwgordijn bieden wij als extra optie een professionele opmeet- en montageservice. Hierdoor bent u gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van het bestelde vouwgordijn. U kunt verder rekenen op een hoge kwaliteit in combinatie met een uitstekende service. Dit kunnen wij garanderen door onze producten in eigen fabriek te vervaardigen. Wilt u dus transparante vouwgordijnen op maat laten maken? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Plaats daarom direct uw bestelling. Enige vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen!

De specialist in vouwgordijnen

Hedendaags zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in vouwgordijnen. Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u onder referenties. Daarnaast verschaft onze pagina op Facebook een goede inkijk omtrent onze dienstverlening. Twijfelt u over dé juiste stof- en kleurkeuze? U heeft bij ons de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen. Zodoende heeft u direct inzichtelijk of u de juiste keuze heeft gemaakt. Daarnaast kunt u op locatie langskomen om de vouwgordijnen met uw eigen ogen te bekijken. U vindt onze showroom in Oss. Alvast welkom bij het Vouwgordijntje.

Specificaties

KleurgroepNee