Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Transparant

vanaf
€ 36,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300

Als een raam en een deur of twee ramen zich naast elkaar bevinden en de hoogte is verschillend, kunnen de baleinen worden aangepast, zodat ze doorlopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Plaats of ruimte waar het gordijn komt, bv woonkamer, slaapkamer, keuken of elders, voor uw eigen overzicht

€ 36,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Beschrijving transparante vouwgordijnen

Wilt u leuke, mooie transparante vouwgordijnen bij u thuis? Dan helpt Het Vouwgordijntje u graag. Vul de gewenste breedte en hoogte in, kies uw kleur én kruis de juiste vakjes aan voor de ophanging van het vouwgordijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw transparante vouwgordijnen snel in huis heeft. Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar, zodat u het juiste transparante vouwgordijn in uw omgeving kunt ophangen.

Het Vouwgordijntje vervaardigt vouwgordijnen op maat

Bij de aanschaf van een vouwgordijn bieden wij als extra optie een professionele opmeet- en montageservice. Hierdoor bent u gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van het bestelde vouwgordijn. U kunt verder rekenen op een hoge kwaliteit in combinatie met een uitstekende service. Dit kunnen wij garanderen door onze producten in eigen fabriek te vervaardigen. Wilt u dus transparante vouwgordijnen op maat laten maken? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Plaats daarom direct uw bestelling. Enige vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen!

Specificaties

KleurgroepNee