Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Verduisterend Beige

vanaf
€ 46,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 46,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

VERDUISTERENDE VOUWGORDIJNEN

Onze verduisterende stoffen zijn ideaal voor de slaapkamer omdat ze het licht dimmen. In tegenstelling tot black-out stoffen laten verduisterende stoffen wel wat licht door. Donkere stoffen houden meer licht tegen dan lichte kleuren. De verduisterende vouwgordijnen kunnen tevens gebruikt worden als overgordijn. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Onze verduisterende stoffen zijn in 28 verschillende kleuren te bestellen zodat u zeker een keuze kan maken die bij uw interieur past. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen. Kwaliteit Onze Verduisterende vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, niet door te buigen. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden)

Wilt u graag een beige vouwgordijn met een verduisterende werking kopen?

Bekijk dan rustig de kleuren op de website. Er zijn verschillende stofsoorten en tinten beige. Neem rustig een kijkje op de website om uw favoriete kleur beige te kiezen. Weet u al welke kleur uw voorkeur heeft? Vraag dan eerst de gratis kleurstalen aan voordat u gaat bestellen in de webshop. Deze service geeft Het Vouwgordijntje graag omdat beeldschermen niet altijd de juiste kleur weergeven door de instelling. De kleur kan dan afwijken en deze service is er om teleurstellingen te voorkomen.

Waar wilt u een beige verduisterend vouwgordijn plaatsen?

De meeste mensen plaatsen deze vouwgordijnen in ruimtes zoals slaapkamers of zolderkamers. Door het verduisteren van dit soort ruimtes loopt de temperatuur niet extreem hoog op en zal het koeler blijven als u de verduisterende vouwgordijnen sluit. Ook is deze versie zeer geschikt voor de badkamer. Geen inkijk en een vouwgordijn neemt niet veel plaats in beslag. Heeft u behoefte aan wat meer informatie of heeft u vragen? Bel ons dan. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Tot ziens.

.

Specificaties

KleurgroepBeige