Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Verduisterend Naturel

vanaf
€ 46,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 46,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar verduisterende vouwgordijnen? Bent u nieuwe ouders geworden van een baby en u wilt graag dat de baby lekker kan slapen in een donkere ruimte? Zomaar wat redenen voor het verduisteren van uw ruimtes in de woning. Lichtinval is natuurlijk belangrijk voor de algehele sfeer in de woning en zorgt voor een prettige sfeer. Toch zijn er ruimtes of meubels die juist beschermt dienen te worden tegen licht. Denk aan een ruimte waar geslapen wordt of waar u voedingsmiddelen heeft opgeslagen. Een grote groep mensen werkt in de nacht en zijn dus genoodzaakt om overdag te slapen. Dan is het prettig om het licht te kunnen dempen met behulp van verduisterende vouwgordijnen. Ook zijn deze perfect geschikt voor het plaatsen in een serre of een balkon met glas. Door de zon worden deze ruimtes erg warm en dan is het prettig om de zon te weren door de ruimte enigszins te verduisteren met behulp van deze vouwgordijnen.

Verduisterende vouwgordijnen

Onze verduisterende stoffen zijn ideaal voor de slaapkamer omdat ze het licht dimmen. In tegenstelling tot black-out stoffen laten verduisterende stoffen wel wat licht door. Donkere stoffen houden meer licht tegen dan lichte kleuren. De verduisterende vouwgordijnen kunnen tevens gebruikt worden als overgordijn. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Onze verduisterende stoffen zijn in 28 verschillende kleuren te bestellen zodat u zeker een keuze kan maken die bij uw interieur past. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen.

De beste kwaliteit verduisterende vouwgordijnen

Onze Verduisterende vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, niet door te buigen. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden).

Onze verduisterende vouwgordijnen op maat zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van luxe stoffen. Op maat is bij ons ook écht op maat, je kunt het vouwgordijn samenstellen zoals jij wenst. Met onze verduisterende vouwgordijnen op maat zorg je voor sfeer in je interieur. Vouwgordijnen hebben een elegante en warme uitstraling.

Verduisterende vouwgordijnen online bestellen?

Zit er een kleur bij die u aanspreekt? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van de gratis kleurstalen die u kunt aanvragen via de website. Soms tonen beeldschermen niet de juiste weergave van de kleur, daarom sturen wij u graag de gratis kleurstalen toe om teleurstellingen te voorkomen. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze fabriek. Hier kunt u met eigen ogen de kleuren bekijken en de stoffen voelen. Op locatie heeft Het Vouwgordijntje iets meer keuzemogelijkheden aan stoffen en kleuren. Wilt u langskomen? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Dan hebben wij alle tijd voor u. Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie? Bel ons. Wij helpen u graag! Tot dan.

Specificaties

KleurgroepLicht Blauw