Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Verduisterend Olijf

vanaf
€ 46,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 46,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Verduisterende vouwgordijnen

Onze verduisterende stoffen zijn ideaal voor de slaapkamer omdat ze het licht tegenhouden. De verduisterende vouwgordijnen kunnen tevens gebruikt worden als overgordijn. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Onze verduisterende stoffen zijn in 28 verschillende kleuren te bestellen zodat u zeker een keuze kan maken die bij uw interieur past. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen.

Verduisterende vouwgordijnen van de beste kwaliteit

Onze Verduisterende vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, niet door te buigen. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden).

Verduisterende vouwgordijnen online bestellen?

Zit er een kleur bij die u aanspreekt? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van de gratis kleurstalen die u kunt aanvragen via de website. Soms tonen beeldschermen niet de juiste weergave van de kleur, daarom sturen wij u graag de gratis kleurstalen toe om teleurstellingen te voorkomen. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze fabriek. Hier kunt u met eigen ogen de kleuren bekijken en de stoffen voelen. Op locatie heeft Het Vouwgordijntje iets meer keuzemogelijkheden aan stoffen en kleuren. Wilt u langskomen? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Dan hebben wij alle tijd voor u. Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie? Bel ons. Wij helpen u graag! Tot dan.

Specificaties

KleurgroepGroen