Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Verduisterend Zand

vanaf
€ 46,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
€ 46,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Bent u op zoek naar een verduisterend vouwgordijn in de kleur zand?

Voor in de kinderkamer of juist voor uw eigen woongedeelte? Of voor de kinderkamer zodat het licht gedempt wordt en uw kind lekker overdag kan slapen? Dan is het slim om voor een verduisterende versie te kiezen. Een vouwgordijn neemt weinig ruimte in beslag en geeft u de ruimte om gemakkelijk uw ramen te wassen. Deze mooie zandkleurige uitvoering in geweven stof geeft uw woning al snel een landelijke uitstraling. Een snelle metamorfose voor alle leefruimtes in uw woning. Bij Het Vouwgordijntje is er volop keuze. Er zijn drie stofsoorten:

Alle stofsoorten hebben soms meer dan dertig kleuren op het palet. De zand uitvoering die u zocht kunt u bestellen vanaf 30 cm breedte en in hoogte vanaf 40 cm. Deze standaard uitvoeringen kunt u direct via de webshop bestellen. Heeft uw raam of ramen afwijkende maten dan maakt Het Vouwgordijntje deze voor u op maat. Bij grotere oppervlaktes is het praktisch om voor electrische bediening te kiezen waardoor het gemakkelijker wordt om deze te bedienen.

Is het verduisterend vouwgordijn in de zand uitvoering uw favoriet?

Bestel ze dan direct vanuit de webshop. Twijfelt u nog over de kleur? Maak dan gebruik van onze gratis kleurstalen. Hierdoor kunt u thuis rustig even kijken of de kleur daadwerkelijk past bij uw interieur. Ook kunt u onze showroom / fabriek bezoeken om de kleur en stofsoorten met eigen ogen te bekijken. Hiervoor vragen wij u wel om van tevoren een afspraak te maken. Dan reserveren wij onze tijd voor U.

Onze verduisterende stoffen zijn ideaal voor de slaapkamer omdat ze het licht dimmen. In tegenstelling tot black-out stoffen laten verduisterende stoffen wel wat licht door. Donkere stoffen houden meer licht tegen dan lichte kleuren.

De verduisterende vouwgordijnen kunnen tevens gebruikt worden als overgordijn. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Onze verduisterende stoffen zijn in 28 verschillende kleuren te bestellen zodat u zeker een keuze kan maken die bij uw interieur past. De kleur en de stofkeuze zijn heel belangrijk en daarom adviseren wij u om een gratis kleurenstaal aan te vragen.

Kwaliteit

Onze Verduisterende vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, de vouwgordijnen beschikken over een ophaalsysteem dat soepel werkt door het gebruik van een ketting. Daarnaast geven wij u 7 jaar garantie op het systeem. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem door middel van klittenband. De baleinen zijn, net zoals de onder lat, niet door te buigen. De stof is krimpvrij waardoor ze wasbaar zijn (let op: 30 graden).

Specificaties

KleurgroepBeige