Meer afbeeldingen

Vouwgordijn Verduisterend

vanaf
€ 46,00
in cm vanaf 30 tot maximaal 340
in cm vanaf 40 tot maximaal 300

Als een raam en een deur of twee ramen zich naast elkaar bevinden en de hoogte is verschillend, kunnen de baleinen worden aangepast, zodat ze doorlopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Plaats of ruimte waar het gordijn komt, bv woonkamer, slaapkamer, keuken of elders, voor uw eigen overzicht

€ 46,00
Delen

Beschrijving

Beschrijving

Verduisterende vouwgordijnen

Bent u op zoek naar verduisterende vouwgordijnen? Bij Het Vouwgordijntje vindt u een compleet aanbod aan verduisterende vouwgordijnen. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en plaats direct een bestelling. Twijfelt u over de juiste stof- en kleurkeuze? Vraag dan eenvoudig gratis kleurstalen aan. Zodoende verkrijgt u altijd hét perfecte verduisterende vouwgordijn bij u thuis.

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Een verduisterend vouwgordijn is zowel ideaal in de slaapkamer als in de woonkamer om uw privacy te verhogen. Tevens zorgt het ervoor dat u weinig lichtinval in uw kamer verkrijgt. Door fabricage in eigen fabriek kunnen wij u een compleet assortiment van vouwgordijnen aanbieden. Van witte tot zwarte vouwgordijnen en van linnen tot polyester vouwgordijnen, samen zorgen we voor een prachtig product in uw woon- of slaapkamer.

Bestel direct uw verduisterende vouwgordijnen op maat

Vul de afmetingen in, kies de gewenste kleur én kruis vervolgens de passende vakjes omtrent de ophanging aan. Wij gaan hierna aan de slag met het vervaardigen van het verduisterende vouwgordijn. Heeft u zelf twee linkerhanden? Dan maakt u gebruik van onze opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing. Vragen? Contacteer Het Vouwgordijn op het volgende telefoonnummer: 0412-614441. Wij helpen u graag! Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot úw partner in vouwgordijnen. Wilt u een kwaliteit product bij u thuis? Dan kiest u voor de expertise van Het Vouwgordijntje. U kunt alvast kennismaken met diverse realisaties door een kijkje te nemen onder referenties. Daarnaast geeft onze Facebookpagina een goede inkijk omtrent onze dienstverlening. Het Vouwgordijntje: voor prachtige verduisterende vouwgordijnen in uw woning!

Specificaties

KleurgroepNee