iDeal

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

1.U bestelt een product en gaat naar de volgende pagina.
2.Vul al uw adresgegevens in.
3.
Kies iDEAL als betaalmethode
4.
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
5.
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
6.
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
7.
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
8.
U ontvangt een bevestiging van uw bank
9.
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is!

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis – bij de hand.Bankbetaling
Als u een bankbetaling doet kunt u in één keer het volledige bedrag overmaken op rekeningnummer: IBAN NL20INGB0001547392.

50% Vooraf, en 50% na de levering van uw bestelling

Ook bieden wij u de mogelijkheid om 50% vooraf, en 50% na de levering van uw bestelling te betalen. 


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Het Vouwgordijntje volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor Het Vouwgordijntjevolledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.Creditcard en MasterCard 
Wenst u dat uw producten verzekerd zijn dan kunt u betalen met uw creditcard, u kunt gebruik maken van de optie Visa en of Mastercard. Zo heeft u de zekerheid van de levering van uw bestelling.

Bij een betaling via Visa/Mastercard vult u uw naam, creditcardnummer, vervaldatum en de 3-cijverige CVC-code (Creditcard Verification Code, deze vind u op de achterzijde van uw kaart) in. Alle gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn uw gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de orderbevestiging en het ordernummer van uw bestelling.