De kleurkeuze en stofkeuze voor uw vouwgordijnen zijn heel belangrijk. Om erachter te komen welke kleur het beste past voor uw vouwgordijnen, kunt u bij ons gratis kleurstalen aanvragen. Zo kunt u thuis in alle rust kijken en vergelijken, en weet u zeker dat u de juiste vouwgordijnen bestelt.

Let op:

  • Elk beeldscherm geeft kleuren anders weer; het kan daarom voorkomen dat de kleuren op uw scherm afwijken van de werkelijkheid. Daarom is het belangrijk dat u de werkelijke kleuren ziet en zo een juiste keuze kunt maken;
  • Hieronder vindt u eerst de twee transparante stofsoorten  (batist met vlakke structuur, linnenlook met de ruwe structuur), daarna de kleuren in semi-transparante stof en tot slot de verduisterende stoffen.

Na het invullen en verzenden van het onderstaande formulier worden de kleurstalen per ommegaande aan u verstuurd.

Het Vouwgordijntje - Gratis kleurstalen aanvragen

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.