Bezoek onze showroom in Oss! Hier kunnen we alle stoffen, kleuren en systemen aan u laten zien. Onze verkoopspecialisten staan voor u klaar voor advies en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag, zondag of buiten de aangegeven openingstijden: uitsluitend op (telefonische) afspraak.

Adres

Het Vouwgordijntje
Friezenweg 20D
5349AW Oss
Tel: 0412-614441

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Gratis verzendkosten!

Brengt u een bezoek aan onze showroom? Dan komen de verzendkosten voor uw vouwgordijnen te vervallen!

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.