Het Vouwgordijntje is fabrikant van vouwgordijnen op maat, zowel handbediend als elektrisch met onderdelen van Somfy.
Van de order tot aan de levering aan de klant, wordt bij ons stap voor stap nauwkeurig uitgevoerd.

De vouwgordijnen worden dan ook volledig door ons eigen bedrijf gemaakt met speciale ontwikkelde vouwgordijn-machines die ervoor zorgen dat uw vouwgordijnen precies op maat en helemaal strak gemaakt worden.

Onze fabriek bestaat uit 365 m2 waar 3 machines dagelijks actief zijn zodat wij de bestelling van de klant tegen een snelle levertijd van circa 25 werkdagen kunnen leveren.

Bij het Vouwgordijntje werken wij dagelijks met een enthousiast jong en dynamisch team die bestaat uit 10 medewerkers die een grote inbreng hebben in het bedrijf en constant streven naar hoge kwaliteit, vernieuwing en toch betaalbare prijzen voor uw vouwgordijnen.
Door de goede samenwerking kunnen zij dit met plezier doen, dit blijkt dan ook uit het feit dat ons team al een aantal jaren uit dezelfde ervaren medewerkers bestaat.

Onze Showroom

Het Vouwgordijntje
Friezenweg 20D
5349AW Oss
Tel: 0412-614441

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Onze showroom is geopend op de volgende tijden.

maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
zaterdag, zondag of buiten de aangegeven openingstijden: alleen geopend na telefonische afspraak

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.