iDeal

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  1. U bestelt een product en gaat naar de volgende pagina.
  2. Vul al uw adresgegevens in.
  3. Kies iDEAL als betaalmethode.
  4. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt.
  5. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
  6. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
  7. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
  8. U ontvangt een bevestiging van uw bank.
  9. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is!

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis – bij de hand.

Bankbetaling

Als u een bankbetaling doet kunt u in één keer het volledige bedrag overmaken op rekeningnummer: IBAN NL20INGB0001547392.

50% Vooraf, en 50% na de levering van uw bestelling

Ook bieden wij u de mogelijkheid om 50% vooraf, en 50% na de levering van uw bestelling te betalen.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Het Vouwgordijntje volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor Het Vouwgordijntje volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Creditcard en MasterCard

Wenst u dat uw producten verzekerd zijn dan kunt u betalen met uw creditcard, u kunt gebruik maken van de optie Visa en of Mastercard. Zo heeft u de zekerheid van de levering van uw bestelling.

Bij een betaling via Visa/Mastercard vult u uw naam, creditcardnummer, vervaldatum en de 3-cijverige CVC-code (Creditcard Verification Code, deze vind u op de achterzijde van uw kaart) in. Alle gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn uw gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de orderbevestiging en het ordernummer van uw bestelling.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.