Wilt u elektrische vouwgordijnen laten plaatsen? Het Vouwgordijntje levert én monteert elektrische vouwgordijnen van Somfy. Ook het inmeten, maken en monteren van elektrisch bedienbare vouwgordijnen doen wij graag voor u; dit moet namelijk goed en nauwkeurig gebeuren. Daarbij zijn er een aantal keuzes te maken. Ook moet er rekening gehouden worden met bepaalde zaken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Wilt u een bekabelde of een draadloze motor?
 • Wat voor besturingssysteem wenst u?
 • Worden de gordijnen gekoppeld met een systeem zoals Google home of Alexa?
 • Wat is de afstand tot het dichtstbijzijnde stroompunt?
 • Zijn er kabelgootjes nodig voor de afwerking?
 • Laat u ons de installatie verzorgen?

Het lijkt veel, maar wij komen uiteraard graag bij u thuis om de situatie te bekijken en u advies te geven. Zo komen we samen tot de beste oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijs van elektrische vouwgordijnen op maat

De prijs van een elektrisch vouwgordijn is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Zo kunt u kiezen uit verschillende stoffen uit onze collectie: transparantsemi-transparant en verduisterend. Met de afstandsbedieningen van Somfy maakt u de gordijnen eenvoudig open en dicht en kunt u de lichtinval eenvoudig aanpassen aan uw wensen. De elektrische bediening zorgt ervoor dat de stof gelijkmatig wordt opgevouwen.

Het gemak van elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen zijn natuurlijk heerlijk comfortabel. Met één druk op de knop kunt u de vouwgordijnen namelijk bedienen. Zeker bij grote ramen of raampartijen is een elektrisch vouwgordijn echt een uitkomst! Hoe groter het vouwgordijn, hoe zwaarder het immers is om het handmatig te openen of te sluiten. Zijn er meerdere ramen met vouwgordijnen? Zoals in een serre? Ook dan is elektronische bediening een mooie oplossing. U kunt alle gordijnen tegelijk óf afzonderlijk bedienen.

Elektrische gordijnen laten maken voor grote ramen

Vooral voor grotere ramen bieden elektrische vouwgordijnen dus veel gemak: opening en sluiting vindt plaats met één druk op de knop. De betrouwbare motoren van Somfy zorgen altijd voor een soepele werking en bieden gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden. En het mooiste is: al deze handige oplossingen worden discreet weggewerkt in de buis van de vouwgordijnen. Uiteraard leveren wij alles gebruiksklaar op, met de motor al voorgemonteerd. Bovendien kunt u bij ons extra brede vouwgordijnen bestellen van wel 4 meter breed of meer. Hierin is Het Vouwgordijntje uniek! De standaardmaten gaan tot 3,60 meter; neem voor een breder formaat gerust even contact op!

Elektrische vouwgordijnen met een app

Het is ook mogelijk om uw vouwgordijnen op afstand te bedienen via een app op uw smartphone. Zo kunt u ervoor dat uw huis koel blijft, ook als u niet thuis bent. Begint de zon te schijnen? Of wordt het juist al donker? Met de app op uw telefoon kunt u de gordijnen op afstand laten zakken. Daarnaast is het mogelijk om een Somfy Smart Home systeem te installeren. Met een van tevoren ingesteld programma kunt u daarmee uw  elektrische vouwgordijnen  op gezette tijden open of dicht vouwen.

Laat uw vouwgordijnen inmeten

Voor het inmeten van de elektrische vouwgordijnen komen wij graag bij u langs. Het is namelijk een nauwkeurig werkje omdat de maten precies moeten kloppen. We kunnen dan meteen de situatie bij u thuis eens goed bekijken, zodat we u precies kunnen vertellen wat er allemaal mogelijk is. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken of er een stroompunt is in de buurt van de ramen, en of kabelgootjes wenselijk zijn.

Bestellen en meer informatie

Alle vouwgordijnen met elektrische bediening die u bij Het Vouwgordijntje koopt worden speciaal voor u op maat gemaakt. U begint met het kiezen van het type stof:  transparant, semi-transparant of verduisterend. Vervolgens kiest u de stofkleur. Heeft u vragen over onze producten of over het bestellen van onze elektrische vouwgordijnen? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Oss!

Bestellen

 • Semi-transparant

 • Transparant

 • Verduisterend

 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ‘s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ‘s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Domotica

TaHoma® Switch

Tover uw huis om in een ‘smart-home’

Met de TaHoma® Switch en de bijbehorende app op uw smartphone of tablet (iOS en Android) bedient u heel gemakkelijk uw apparaten en producten zoals vouwgordijnen, gordijnen, rolluiken, screens en zonweringen die zijn voorzien van een elektromotor van Somfy of van éénvan de partners.
De TaHoma® Switch biedt de mogelijkheid meer dan 200 producten of apparaten te koppelen.
Behalve de TaHoma® Switch zelf, heeft u verder alleen een wifi-netwerk nodig.

Automatische bediening

Met de TaHoma® app is het mogelijk 80 scenario’s in te stellen.
Hierbij kunt u kiezen uit handmatige, automatische en geavanceerde instellingen.
Zo kunt u o.a. uw vouwgordijnen en rolluiken gelijktijdig omlaag of omhoog doen, al dan niet op vastgestelde tijden.
Door slimme sensoren aan de TaHoma® Switch te koppelen, kunt u heel eenvoudig uw vouwgordijnen en andere apparaten (zoals bijvoorbeeld uw zonweringen) automatisch bedienen wanneer temperatuur en lichtsterkte een bepaalde waarde overstijgen. Zo houdt u op een warme zomerdag het huis aangenaam koel.
Een ander scenario zou kunnen zijn dat u ’s avonds uw vouwgordijnen en rolluiken bij schemering automatisch omlaag doet en daarbij ook verschillende lampen automatisch aanzet.

Besturingssystemen

De besturing van de TaHoma® Switch gaat met Google Home, Apple Home Kit en Amazon Alexa. Bediening via spraakbesturing behoort dus tot de mogelijkheden.

Samengevat

 • De TaHoma® Switch maakt van uw woning een ‘smart-home’.
 • Met een app op uw smartphone of tablet bedient u gelijktijdig allerlei producten zoals vouwgordijnen, gordijnen, rolluiken, zonweringen en verlichting.
 • Door slimme sensoren aan de Thom® Switch te koppelen kunt u geavanceerde scenario’s instellen. Zo kunnen apparaten, al dan niet op vastgestelde tijden, automatisch worden geactiveerd wanneer temperatuur en lichtintensiteit een bepaalde waarde overschrijden. Daarbij kunt u ook verlichting aan- of uitzetten.

Het Vouwgordijntje - 12 Volt Somfy motor

12 Volt Somfy motor (op batterij of via trafo op 230 Volt)

Het Vouwgordijntje - Somfy afstandsbediening 4-kanaals zwart

De Somfy afstandsbediening 4-kanaals zwart

Het Vouwgordijntje - Somfy afstandsbediening 4-kanaals wit

De Somfy afstandsbediening 4-kanaals wit

Het Vouwgordijntje - Stekker-trafo

Stekker-trafo ten behoeve van elektrisch vouwgordijn

Het Vouwgordijntje - Somfy - Situo 1 RTS, Pure II

Situo 1 RTS, Pure II

Het Vouwgordijntje - Somfy - Situo 1 RTS, Pure II

Situo 5 RTS – Arctic II

Het Vouwgordijntje - Somfy - Situo 1 RTS, Pure II

Situo 5 RTS variation

Het Vouwgordijntje - Somfy - Situo 1 RTS, Pure II

TaHoma Switch

Het Vouwgordijntje - Somfy - Situo 1 RTS, Pure II

TELIS 16 RTS

Het Vouwgordijntje - Somfy - Batterij Pack 12V

Batterij Pack 12V

Het Vouwgordijntje - PowerLED PCV1236 Constant Voltage

PowerLED PCV1236 Constant Voltage

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.