De kleurkeuze en stofkeuze voor uw vouwgordijnen zijn heel belangrijk. U wilt weten welke kleur het beste past voor uw vouwgordijnen maar u heeft geen voorbeeld kleuren? Wij van Het Vouwgordijntje weten dat dit erg frustrerend is. Vraag daarom eerst gratis kleurenstalen aan.

Transparant

Prijs vanaf € 43,-

We maken uw gordijnen op maat. Om zeker te weten dat u de juiste stof en kleur gekozen heeft, kunt u de gordijnen pas bestellen als u de kleurstalen in het echt heeft gezien. Op een beeldscherm komt de kleur namelijk niet altijd overeen met de werkelijkheid.
De kleur- en stofkeuze voor uw vouwgordijnen zijn heel belangrijk. Wilt u weten welke kleur en stof beste passen voor uw vouwgordijnen, maar u heeft geen voorbeeld? Wij van Het Vouwgordijntje weten dat dit erg frustrerend is. Daarom is het aanvragen van kleurstalen altijd gratis!

Gratis kleurenstalen aanvragen
in cm vanaf 35 tot maximaal 340.
Voor een breedte van meer dan 340 cm, kunt u contact met ons opnemen via info@hetvouwgordijntje.nl of 0412-614441.
in cm vanaf 40 tot maximaal 300
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist White
Batist White
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Off White
Batist Off White
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Ecru
Batist Ecru
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Taupe
Batist Taupe
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Kaki
Batist Kaki
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Bruin Taupe
Batist Bruin Taupe
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Antraciet
Batist Antraciet
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Kiezel
Batist Kiezel
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Batist Night
Batist Night
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Wit
Linnenlook Wit
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Off White
Linnenlook Off White
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Licht Room
Linnenlook Licht Room
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Zand
Linnenlook Zand
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Taupe
Linnenlook Taupe
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Zwart
Linnenlook Zwart
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Bruin Linnen
Linnenlook Bruin Linnen
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Bruin Taupe
Linnenlook Bruin Taupe
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Donker Taupe
Linnenlook Donker Taupe
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Linnenlook Antraciet
Linnenlook Antraciet
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Sage
Soft Light Sage
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Gilt
Soft Light Gilt
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Sterling
Soft Light Sterling
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Sky
Soft Light Sky
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Aquamarijn
Soft Light Aquamarijn
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Sea
Soft Light Sea
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Steel
Soft Light Steel
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Shadow
Soft Light Shadow
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Sand
Soft Light Sand
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Linen
Soft Light Linen
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Silver
Soft Light Silver
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Oyster
Soft Light Oyster
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Taupe
Soft Light Taupe
Het Vouwgordijntje - Kleuren - Soft Light Anthra
Soft Light Anthra
Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen kunnen zowel van boven naar beneden (top-down) als van beneden naar boven (bottom-up) bediend worden.
Kiest u voor elektrische vouwgordijnen dan zullen wij contact met u opnemen om samen te kijken naar de beste oplossing.
Het Vouwgordijntje - Bediening links
Links
Het Vouwgordijntje - Bediening rechts
Rechts
Heeft een transformator of accu uw voorkeur bij de elektrische vouwgordijnen? Uiteraard kijken we samen met u of de keuze mogelijk is.
Met de TaHoma® Switch en de bijbehorende app op uw smartphone of tablet (iOS en Android) bedient u heel gemakkelijk uw apparaten en producten zoals vouwgordijnen die zijn voorzien van een elektromotor van Somfy of van een van de partners.
Als een raam en een deur of twee ramen zich naast elkaar bevinden en de hoogte is verschillend, kunnen de baleinen worden aangepast, zodat ze doorlopen.
Wordt het vouwgordijn gemonteerd op openslaande deuren of ramen? Laat het ons weten en wij zorgen dat het vouwgordijn altijd netjes op zijn plek blijft hangen door middel van spandraden.
De spanklem is speciaal bestemd voor kunststof ramen. De spanklem wordt bovenop en/of onderaan het kunststof raam bevestigd zodat u niet hoeft te boren. Wilt u zowel een spanklem boven als onder dan kunt u beide opties selecteren.
Het Vouwgordijntje - Ketting RVS
RVS (+€ 10,00)
Het Vouwgordijntje - Ketting Transparant
Transparant
Het Vouwgordijntje - Ketting Wit
Wit
Het Vouwgordijntje - Ketting Zwart
Zwart
Het Vouwgordijntje - Ketting RVS
RVS (+€ 20,00)
Het Vouwgordijntje - Ketting Transparant
Transparant
Het Vouwgordijntje - Ketting Wit
Wit
Het Vouwgordijntje - Ketting Zwart
Zwart
Bij Top-Down Bottom-Up krijgt u twee kettingen meegeleverd.
Het Vouwgordijntje - Montage kozijn
Aan kozijn (achterkant)
Het Vouwgordijntje - Montage plafond
Aan plafond (bovenkant)
Het Vouwgordijntje - Montage muur
Op de muur (achterkant)
Plaats of ruimte waar het gordijn komt, bv woonkamer, slaapkamer, keuken of elders, voor uw eigen overzicht.
Totaal

Beschrijving

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn een heel mooi alternatief voor de welbekende, tijdloze vitrage. Ze vervullen eigenlijk dezelfde functie: ze houden het daglicht niet tegen, terwijl ze er wel voor zorgen dat u overdag voldoende privacy in huis heeft. Vouwgordijnen zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel: ze zijn gemakkelijk in en uit te vouwen.

De uitstraling van transparante vouwgordijnen is anders dan die van vitrage. De horizontale lijnen en de verticale bediening van een vouwgordijn geven ze een wat strakkere, modernere uitstraling. Toch passen ze ook heel goed in een landelijk interieur.

Een vouwgordijn wordt handmatig bediend met behulp van een koord of ketting, of elektronisch d.m.v. een afstandsbediening. Daardoor kunt u nog beter spelen met lichtinval en eventuele inkijk. Ook decoratief heeft u met een vouwgordijn verschillende mogelijkheden: u kunt het vouwgordijn bijvoorbeeld laten zakken tot net boven een paar vazen met bloemen of andere decoratie in de vensterbank. Heeft u een Top-down-bottom-up-vouwgordijn? Dan kunt u de gordijnen ook halverwege het raam plaatsen voor een bijzonder effect.

Transparante vouwgordijnen: Welke kleur kiest u?

Bij Het Vouwgordijntje kunt u uw gordijnen in vele verschillende kleuren bestellen. Verschillende tonen wit zijn populair, maar u kunt ook kiezen voor een lichtgrijze, groene of bijvoorbeeld blauwe stof. Door de transparante vouwgordijnen te combineren met semi-transparante of verduisterende overgordijnen, garandeert u bovendien ook uw privacy ’s nachts. Vraag voordat u uw definitieve keuze maakt gratis kleurstalen aan, zodat u thuis kunt zien of de kleur naar wens is. Kleuren op een scherm kunnen door de beeldinstellingen namelijk niet helemaal overeenkomen met de werkelijkheid.

Inmeten en plaatsen van uw vouwgordijnen

Natuurlijk kunt u de vouwgordijnen zelf inmeten en plaatsen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten! Maak gebruik van onze professionele opmeet- en montageservice zodat u zeker weet dat uw gordijnen perfect geplaatst worden. Hoge kwaliteit in combinatie met een uitstekende service, dat is waar wij voor staan. Door onze producten in eigen fabriek te produceren kunnen wij die kwaliteit ook garanderen. Wilt u dus transparante vouwgordijnen op maat laten maken? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres.

Bestel eenvoudig uw gordijnen

Wilt u leuke, mooie transparante vouwgordijnen bij u thuis? Dan helpt Het Vouwgordijntje graag. Gebruik het formulier hierboven en vul de gewenste breedte/hoogte in, kies uw kleur én kruis de juiste vakjes aan voor de ophanging van het vouwgordijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw transparante vouwgordijnen snel in huis heeft. Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar, zodat u prachtige transparante vouwgordijnen bij u thuis ophangt.

De specialist in vouwgordijnen

Het Vouwgordijntje is een échte specialist in vouwgordijnen. Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u onder referenties. Ook op Facebook zijn wij aanwezig om onze dienstverlening mooi in beeld te brengen. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom in Oss om de vouwgordijnen met uw eigen ogen te bekijken.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.