• Verschillende foto’s van klanten

  Foto’s van verschillende klanten

  • Met TopDown Bottom Up vouwgordijnen zorgt u voor de gewenste lichtinval.
  • semi transparante vouwgordijnen
  • lichtdoorlatende vouwgordijnen
  • vouwgordijnen erker
  • overgordijnen
  • vouwgordijnen erker
  • transparante vouwgordijnen
  • vouwgordijnen keuken
  • vouwgordijnen slaapkamer
  • overgordijnen transparant
  • vouwgordijn rood
 • Gordijnstoffen van Holland Haag

  Het Vouwgordijntje levert de gordijnstoffen van Holland Haag: perfecte kwaliteit, veel keuze en goede service. In onze showroom te Oss kunt u een deel van de collectie gordijnstoffen van Holland Haag bekijken. Het Vouwgordijntje maakt er vouwgordijnen of overgordijnen van, conform uw maatopgave.

 • Weer een tevreden klant

  Ze hangen. Ziet er prachtig uit! Claudia uit Voorburg.

 • Vouwgordijnen bedienen met de app van Somfy

  Via de Connexoon-box kunnen de vouwgordijnen worden bediend met de smartphone. Wat is er makkelijker om het openen en sluiten van de vouwgordijnen, of een deel daarvan, te bedienen via de Somfy-app op de telefoon? Het is ook mogelijk om een tijd of tijden in te stellen om het openen en sluiten automatisch te laten plaatsvinden. Gemak dient de mens op deze wijze!

 • Vouwgordijnen voor draai-kiep ramen

  BENT U OP ZOEK NAAR EEN VOUWGORDIJN VOOR EEN DRAAI/KIEP RAAM?

  Heeft u uw ramen vervangen of heeft u ramen voor uw nieuwe woning en heeft u voor die prettige draai/kiep ramen gekozen? Deze ramen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook zeer praktisch. Wanneer u wilt luchten of uw dekbed of kleding even buiten wilt hangen zijn deze ramen bij veel mensen populair. Daar horen natuurlijk gebruiksvriendelijke gordijnen bij! Bij Het Vouwgordijntje weten ze precies welke gordijnen hierbij het meest passend zijn. Dat zijn de vouwgordijnen die makkelijk geplaatst kunnen worden. Als u het draai/kiep raam in een andere stand wilt plaatsen hoeft u geen vervelende handelingen uit te voeren om het dakraam te bedienen. De vouwgordijntjes blijven op de gewenste plaats hangen en geven het raam ruimte voor verschillende standen. Er zijn verschillende manieren om deze draai/kiep vouwgordijnen te monteren. In onze showroom tonen wij hiervoor verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de toegepaste montage van uw ramen zijn er meerdere oplossingen mogelijk.

  (meer…)

 • Transparant linnenlook vouwgordijnen

  Stel je raam heeft uitzicht op je mooie tuin, of de omgeving is fantastisch, welke stof leent zich ervoor om het zicht te behouden? Ideaal is dan de transparante linnenlook.

  Deze transparante stof zorgt namelijk voor een zachte lichtinval. Door de fijne weefstructuur wordt het licht prettig gefilterd en behoud je daarnaast het zicht naar buiten.

  De Transparant-Linnenlook is een fijn geweven, 100% synthetische stof. Met een hoge kleurechtheid. Deze stof is wasbaar op 30 graden: zo kunt u uw vouwgordijn schoon en fris houden en de kwaliteit te behouden.

  (meer…)

 • Top Down Bottom Up vouwgordijnen tot wel 4 meter lang

  Mijn vrienden hebben een prachtig huis. Het is niet eens zo heel groot, maar er zitten wel een paar prachtige grote ramen in, en ook hebben ze een mooie, rondgebouwde serre met prachtige hoge raampartijen. Zo kunnen ze altijd uitgebreid genieten van het fraaie uitzicht rondom hun woning. Aan de voorkant bij de serre kijken ze weg over de Hollandse weilanden waarin koeien grazen. Een kringelend, smal riviertje omzoomd met knotwilgen doorkruist het landschap. Slechts af en toe vaart er een roeibootje voorbij. Aan de linkerkant, juist waar de grote ramen zijn, stond al jaren een huis te koop. Het was een heerlijk rustige omgeving. Maar dat veranderde…

  (meer…)

 • Semi transparant linnenlook vouwgordijnen op maat

  Wel Licht – Geen Zicht

  Bent u opzoek naar vouwgordijnen op maat voor uw woonkamer? En wilt u licht in uw kamer maar ook privacy?

  Semi Transparant Linnenlook Vouwgordijnen zijn dan een goede optie. Deze filtert het zonlicht op een prettige manier. Een semi transparante stof zorgt er namelijk voor dat er licht in de kamer is en geen zicht, zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Hierdoor zijn Semi Transparante Linnenlook Vouwgordijnen zeer geschikt voor uw woonkamer.

  (meer…)

 • Uw woning inrichten met vouwgordijnen

  Ik kan me nog goed herinneren dat ik de eerste vouwgordijnen zag, in een boek vol met romantische interieurs. Wauw, die wil ik graag voor mijn ramen hebben hangen, ik was helemaal verliefd! Maar nee, niet te verkrijgen in Nederland! Gelukkig stond er een beschrijving bij hoe je zelf één vouwgordijn kon maken. Fantastisch, meteen aan de slag en warempel het lukte me, niet zo perfect als ik het gewild had, maar het hing! Ik was helemaal in de wolken! Een vouwgordijn op maat gemaakt, nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen.

  Dat is alweer jaren geleden, nu zijn vouwgordijnen niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur.

  En bij Het Vouwgordijntje maken we nu zelf alweer jaren vouwgordijnen op maat.

  (meer…)

 • Welke kleur kies ik voor mijn vouwgordijnen

  Het kiezen van de juiste vouwgordijnen is voor de meeste mensen makkelijker gedacht als gedaan. De lengte en het materiaal hebben allemaal effect op de ruimte, maar de kleur van de vouwgordijnen is vaak het belangrijkst. Maar hoe weet je nu wat de juiste kleur is voor jouw vouwgordijnen? Dat gaan we in dit artikel proberen uit te leggen.

  (meer…)

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.