Bezorgkosten

De door u bestelde vouwgordijnen kunnen bij u thuis worden bezorgd. Hiervoor worden € 23,- verzendkosten (NL) in rekening gebracht.
Voor verzendingen naar het buitenland, worden extra verzendkosten in rekening gebracht.
Neem contact met ons op voor de verzendkosten naar het buitenland.

Bij een bezoek aan onze showroom vervallen de verzendkosten ook als wij na bezoek de producten naar u opsturen.

Levering

Onze levertijd is op dit moment circa 25 werkdagen.
Dit is slechts een indicatie, wij doen echter ons uiterste best de bestellingen zo snel mogelijk te leveren.
Wanneer uw bestelling gereed is voor verzending wordt er contact met u opgenomen i.v.m. de bezorgdatum.

Afhalen

U kunt de bestelling natuurlijk ook afhalen in onze showroom.

Als u hiervoor kiest, neemt u dan van te voren even contact met ons via de mail: info@vouwgordijntje.nl of bel ons  0412 – 61 44 41.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.