1 artikel(en)

 1. Het Vouwgordijntje levert de gordijnrails van Forest: stijlvol en van een uitstekende kwaliteit,in elke gewenst maat, met of zonder bochten, inclusief runners van teflon en eindkapjes.
  Lees verder
 2. Een schitterende stof van de Ploeg, uitstekend geschikt voor onze vouwgordijnen.
  Lees verder
 3. Bij de familie Brouwer in Harderwijk hangen sinds vandaag 21 mei 2019 een 6-tal vouwgordijnen, semi-transparant, in de kleur lelie, gemaakt van de stof Beauty van Headlam. Ze hangen prachtig!
  Lees verder
 4. De 16-kanaals afstandsbediening van Somfy maakt het mogelijk om een aantal groepen van vouwgordijnen elektrisch te bedienen, bijvoorbeeld de keuken, de woonkamer, de werkkamer, de serre of uiteraard 16 losse eenheden. Het programmeren vergt even…
  Lees verder
 5. de Ploeg stoffen: sinds kort in het assortiment van het Vouwgordijntje, zowel toe te passen voor vouwgordijnen als overgordijnen. Neem contact met ons op over kleuren en prijzen.
  Lees verder
 6. Bij de familie Peters in Heesch hangen sinds deze week vouwgordijnen van de stof Korrel, kleur antraciet. De baleinen exact gelijk, ondanks het feit dat het vouwgordijn voor de tuindeuren een andere hoogte heeft; maatwerk dus!
  Lees verder
 7. Bij Monique in Oss hangen sinds kort prachtige gordijnen in de stof Korrel, kleur Taupe. Gehangen door ons serviceteam.
  Lees verder
 8. Weer een tevreden klant in Oss Bij Monique in Oss hangen sinds kort prachtige transparante (over)gordijnen in de stof Korrel, kleur Taupe.
  Lees verder
 9. Het Vouwgordijntje levert de gordijnstoffen van Holland Haag: perfecte kwaliteit, veel keuze en goede service. In onze showroom te Oss kunt u een deel van de collectie gordijnstoffen van Holland Haag bekijken. Het Vouwgordijntje maakt er…
  Lees verder
 10. Ze hangen. Ziet er prachtig uit! Claudia uit Voorburg.
  Lees verder

1 artikel(en)