Fabrikant vouwgordijnen

U wilt nieuwe vouwgordijnen kopen en bent hiervoor op zoek naar een vakkundige fabrikant. Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Gevestigd in Oss dragen wij al sinds 2005 zorg voor topkwaliteit vouwgordijnen. Plaats eenvoudig uw bestelling online. Wij gaan vervolgens aan de slag en zorgen ervoor dat u binnen 15 werkdagen uw nieuwe vouwgordijnen in huis heeft. Snel, makkelijk én voordelig.

Wij dragen zorg voor een snelle levering

Door als fabrikant uw nieuwe vouwgordijnen in eigen fabriek te vervaardigen, dragen wij altijd zorg voor een snelle levering. Verder kunnen wij hierdoor garant staan voor de onderstaande punten uit de opsomming:

  • Een scherpe prijs;
  • Hoge kwaliteit;
  • Een ruime garantie van 5 jaar.

Maak gebruik van onze opmeet- en montageservice

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe vouwgordijnen goed gemonteerd worden. Om alles uit uw vouwgordijnen te halen, adviseren wij om een specialist uw nieuwe vouwgordijnen te laten monteren. Als fabrikant in vouwgordijnen helpen wij u graag hierbij. Wij bieden namelijk een professionele opmeet- en montageservice voor een vakkundige plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Neem gerust een kijkje onder opmeten & montage voor meer informatie. Eventuele vragen stelt u eenvoudig door contact met ons op te nemen.

Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen

Wij trachten u als fabrikant in vouwgordijnen zo goed mogelijk te helpen. Hiervoor houden wij nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen met betrekking tot vouwgordijnen in de gaten. Een nieuwe trend zijn Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen. Door middel van Top-Down Bottom-Up kunt u het vouwgordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bedienen. Ideaal voor dé perfecte licht- en zichtinval bij u thuis. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-61441 en laat u vrijblijvend adviseren omtrent Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren