Het Vouwgordijntje bestaat sinds 2005, en bestond toen uit 2 werknemers.

Het pand was gevestigd in het centrum van Oss, waar een kleine showroom was.

Sinds 2009 zijn wij gestart met de website van www.hetvouwgordijntje.nl wat meteen al een goede overstap bleek.

De particulier kon nu eenvoudig een kleurstaal aanvragen en de bestelling via onze web shop doorgeven.

Als snel groeiden wij uit ons jasje, en werd ons bedrijf versterkt met meer medewerkers.

In 2013 een verhuisden we ons kantoor naar een groter pand, waar de fabriek al gevestigd was.

Al gauw werd onze nieuwe grotere showroom geopend.

Het nieuwe pand bestaat uit 525 m² , waardoor het mogelijk werd om alles onder één dak te brengen.  Fabriek, kantoor en showroom.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.