Vouwgordijn-systeem met ketting 5 jaar garantie:

De topkwaliteit vouwgordijnen van Het Vouwgordijntje zijn voorzien van een ophaalsysteem van de hoogste kwaliteit. Deze werkt soepel, onder andere door het gebruik van een ketting met het juiste aantal knopen per centimeter. De stof is eenvoudig afneembaar van het systeem, dankzij het gebruik van klittenband. De baleinen zijn 4 mm dik en zijn zodanig verwerkt in de stof,  dat de vouwgordijnen strak blijven hangen. Op het systeem geven we 5 jaar garantie.

Topkwaliteit vouwgordijnen: Stoffen 100% krimpvrij en wasbaar

We gebruiken luxe stoffen die 100% synthetisch zijn, met een hoge kleurechtheid, speciaal geselecteerd voor vouwgordijnen. Dit is een bewuste keuze, omdat dit materiaal krimpvrij is, waardoor de vouwgordijnen mooi strak blijven én wasbaar zijn (let op: 30 graden wassen, kort centrifugeren, NIET in de droger en zo mogelijk nat ophangen). U kunt dus uw vouwgordijnen fris en schoon houden en tevens de kwaliteit behouden.

In onze showroom heeft u de keuze uit meer dan 1500 stoffen en kleuren die geschikt zijn voor vouwgordijnen en overgordijnen. De stoffen hebben verschillende transparanties, zoals transparant, lichtdoorlatend (semi-transparant) en verduisterend. Zo kunt u zelf de lichtinval bepalen, dit hangt af van de functie van het vouwgordijn en in welke  ruimte van uw woning ze komen te hangen. Kunt u moeilijk kiezen tussen de stoffen en kleuren? Vraag dan gratis kleurenstalen aan.

Topkwaliteit Vouwgordijnen

Omdat Het Vouwgordijntje haar producten vervaardigt in haar eigen fabriek zijn de keuzemogelijkheden natuurlijk veel groter dan bij de bouwmarkt waar u kunt kiezen uit standaard maten. Zeker wanneer u uw woning wilt bekleden en een mooie eenheid wilt creëren. Het aanbod aan topkwaliteit vouwgordijnen is enorm en wanneer u wenst kunnen wij ook de overgordijnen leveren in dezelfde kwaliteit stof! Dit doet u wel in overleg met onze adviseurs. Wilt u graag de stoffen bekijken en voelen of ze aan uw wensen voldoen? Dan adviseren wij om onze showroom te bezoeken. Onze showroom is tevens onze fabriek.

U kunt dan onze topkwaliteit stoffen met eigen ogen bekijken en voelen. Omdat de vouwgordijnen op maat kunnen worden gemaakt in de eigen fabriek is het ook mogelijk om extra brede vouwgordijnen te bestellen. Onze vouwgordijnen kunnen wij een maximale breedte geven van 4 meter. Dit is natuurlijk prettig wanneer u grote raampartijen heeft. Wilt u graag deze topkwaliteit vouwgordijnen elektrisch bedienen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bespreek de opties met een van onze adviseurs zodat u uw woning kunt aankleden zoals u dit voor ogen heeft! Uw woning zal hierdoor een mooie finishing touch krijgen die eenheid en rust creëert.

Goedkope vouwgordijnen:

Wij bieden onze vouwgordijnen aan voor een scherpe prijs. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Onze vouwgordijnen zijn van hoge kwaliteit, dit wordt bereikt door het kiezen van de juiste stoffen en materialen en door het nauwkeurig controleren van het productieproces. Wij hebben er voor gekozen om tegen een zo laag mogelijke prijs, vouwgordijnen op maat, van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit is mogelijk, omdat de vouwgordijnen in onze eigen fabriek worden gemaakt.

Levertijd:

Onze levertijd is 15 werkdagen, soms zelfs korter. Wanneer uw bestelling gereed is voor verzending wordt er contact met u opgenomen voor de bezorgdatum.

Het Vouwgordijntje - Productie in eigen fabriek

Productie in eigen fabriek

Het Vouwgordijntje - Voorraad voor de productie

Voorraad voor de productie

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Een snelle levering;
  • Een professionele opmeet- en montageservice;
  • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.