Vouwgordijnen slaapkamer

Wilt u vouwgordijnen voor uw slaapkamer kopen? Verduisterende vouwgordijnen laten geen licht door en zijn daarom uitermate geschikt voor uw slaapkamer. Bovendien zorgt het voor absolute privacy. U plaatst uw bestelling eenvoudig via onze webshop. Wenst u passend advies? Wij denken graag gericht met u mee, zodat u dé perfecte vouwgordijnen voor uw slaapkamer koopt. Neem hiervoor contact met ons op.

Ruime keuze in verduisterende vouwgordijnen

Van witte tot zwarte vouwgordijnen, bij Het Vouwgordijntje vindt u een ruime keuze aan verschillende kleuren verduisterende vouwgordijnen. Door het niet toelaten van licht en zicht, zijn verduisterende vouwgordijnen ideaal in uw slaapkamer. Door fabricage van de vouwgordijnen in onze eigen fabriek, kunnen wij het volgende aan u garanderen:

  • Een ruime keuze in verschillende stoffen;
  • Een hoge kwaliteit;
  • Dé scherpste prijs.

Montage door één specialist

U kunt natuurlijk zelf aan de slag om de nieuwe vouwgordijnen in uw slaapkamer op te hangen. Dit raden wij echter niet aan. Er komen namelijk heel wat haken en ogen kijken bij het monteren van vouwgordijnen. Gelukkig hoeft u zich niet druk te maken over de montage; wij bieden namelijk een vakkundige opmeet- en montageservice. Voor slechts een gerichte meerprijs bent u dan gewaarborgd van een professionele plaatsing. Bovendien brengen wij samen met u de mogelijkheden van montage, plaatsing én de kleur van uw nieuwe vouwgordijnen in kaart. Hierdoor verkrijgt u altijd maatwerk. Kortom: plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen laat u over aan Het Vouwgordijntje.

Een bestelling plaatsen

Bent u overtuigd? U bestelt vouwgordijnen voor uw slaapkamer met slechts één klik op de knop. Wilt u passend advies of meer informatie over de mogelijkheden? Laat Het Vouwgordijntje met u meedenken. Samen zorgen we voor dé perfecte vouwgordijnen bij u thuis. Een klein overzicht van gerealiseerde klantprojecten vindt u op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.