Wilt u vouwgordijnen voor uw slaapkamer kopen? Verduisterende vouwgordijnen laten geen licht door en zijn daarom uitermate geschikt voor uw slaapkamer. Bovendien zorgt het voor absolute privacy. U plaatst uw bestelling eenvoudig via onze webshop. Wenst u passend advies? Wij denken graag gericht met u mee, zodat u dé perfecte vouwgordijnen voor uw slaapkamer koopt. Neem hiervoor contact met ons op.

Ruime keuze in verduisterende vouwgordijnen

Van witte tot zwarte vouwgordijnen, bij Het Vouwgordijntje vindt u een ruime keuze aan verschillende kleuren verduisterende vouwgordijnen. Door het niet toelaten van licht en zicht, zijn verduisterende vouwgordijnen ideaal in uw slaapkamer. Door fabricage van de vouwgordijnen in onze eigen fabriek, kunnen wij het volgende aan u garanderen:

  • Een ruime keuze in verschillende stoffen;
  • Een hoge kwaliteit;
  • Dé scherpste prijs.

Montage door één specialist

U kunt natuurlijk zelf aan de slag om de nieuwe vouwgordijnen in uw slaapkamer op te hangen. Dit raden wij echter niet aan. Er komen namelijk heel wat haken en ogen kijken bij het monteren van vouwgordijnen. Gelukkig hoeft u zich niet druk te maken over de montage; wij bieden namelijk een vakkundige opmeet- en montageservice. Voor slechts een gerichte meerprijs bent u dan gewaarborgd van een professionele plaatsing. Bovendien brengen wij samen met u de mogelijkheden van montage, plaatsing én de kleur van uw nieuwe vouwgordijnen in kaart. Hierdoor verkrijgt u altijd maatwerk. Kortom: plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen laat u over aan Het Vouwgordijntje.

Een bestelling plaatsen

Bent u overtuigd? U bestelt vouwgordijnen voor uw slaapkamer met slechts één klik op de knop. Wilt u passend advies of meer informatie over de mogelijkheden? Laat Het Vouwgordijntje met u meedenken. Samen zorgen we voor dé perfecte vouwgordijnen bij u thuis. Een klein overzicht van gerealiseerde klantprojecten vindt u op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.