Top-Down Bottom-Up Vouwgordijnen

LET OP: WILT U TOP-DOWN-BOTTOM-UP VOUWGORDIJNEN BESTELLEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN? STUUR ONS DAN EVEN EEN E-MAIL VIA INFO@HETVOUWGORDIJNTJE.NL

Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen kunnen zowel van boven naar beneden (top-down) als van beneden naar boven (bottom-up) bediend worden. Zo kunt u spelen met de lichtinval en toch uw privacy behouden. Wanneer u bijvoorbeeld geen inkijk wenst maar wel graag het zonlicht in de ruimte wil laten vallen, dan kunt u ervoor kiezen om alleen de bovenkant van het gordijn naar beneden te vouwen. Op die manier zal het licht over het gordijn heen naar binnen vallen, maar behoudt u uw privacy omdat het gordijn op ooghoogte dicht blijft.

Van heel smal tot heel breed

Bij Het Vouwgordijntje bestelt u de Top Down Bottom Up Vouwgordijnen op maat tot wel 4 meter breed. Hiermee zijn wij uniek in Nederland: andere fabrikanten kunnen slechts tot 3 meter leveren. Natuurlijk zijn ook smallere maten bij ons verkrijgbaar: al vanaf een breedte van 30 cm kunnen wij uw vouwgordijn leveren.

Openslaande deuren

Een erg praktisch kenmerk van onze top-down bottom-up vouwgordijnen is, dat de stof goed verspannen is tussen twee koorden. Dat zorgt ervoor dat het gordijn altijd netjes op zijn plek blijft hangen, ook wanneer u het raam of de deur opent.

De vele mogelijkheden en keuzes in Top-Down Bottom-Up vouwgordijnen

De verschillende uitvoeringen zoals stofsoort, kleur en de dichtheid van de stof kunnen soms voor keuzestress zorgen. Afhankelijk van het interieur en ruimtes kunt u kiezen uit stofsoorten zoals:

Elke stofsoort heeft weer vele kleurkeuzes die passend zijn in verschillende woonstijlen en voorkeuren. Bent u nog niet helemaal zeker welke kleur u wilt? Dan sturen wij u graag gratis kleurstalen toe. Hiermee kunt u thuis rustig bekijken of de gekozen kleur en stofsoort ook daadwerkelijk bij uw interieur past. Soms kunnen kleuren afwijken omdat de instellingen van uw beeldscherm niet de juiste kleur weergeven; dan zijn kleurstalen echt een uitkomst.

Sommige ruimtes zijn gebaat bij het doorlaten van zonlicht terwijl een slaapkamer vaak vraagt om verduistering. Denk aan de babykamer of mensen die ook nachtdiensten draaien. Dan is het slapen in een verduisterde kamer wel zo prettig. De mooie vouwgordijnen geven u de mogelijkheid om elke ruimte dagelijks een ander uiterlijk te geven. Hierdoor kan de ruimte vaker veranderen dan een ruimte met vaste gordijnen en maten. Het spelen met lichtinval is een van de grootste motieven voor het kiezen voor Top-down & Bottom-up vouwgordijnen. Heeft u hulp nodig bij het opmeten en het monteren? Of gaat u zelf aan de slag?

Vouwgordijnen opmeten en monteren

Natuurlijk zal er eerst gemeten moeten worden zodat u de vouwgordijnen in de juiste verhoudingen ontvangt. U heeft daarbij twee opties:

Zelf uw vouwgordijnen opmeten

U kunt zelf opmeten hoe groot uw gordijnen moeten worden door onze meetinstructies te volgen:

  • Hoogte: meet hiervoor de afstand tussen de bovenkant van het kozijn, tot 1 cm boven de vloer of vensterbank.
  • Breedte: wanneer u het gordijn tussen het kozijn of tussen de muren wil plaatsen, dan meet u de exacte afstand tussen de twee muren of kozijnen, en trekt daar 1 cm vanaf. Indien u het vouwgordijn voor het kozijn wil laten hangen en het een beetje wil laten overlappen, dan kunt u zelf de breedte bepalen.

Houdt er dan wel rekening mee dat een verkeerde afmeting van het gordijn als gevolg van een foute meting uw verantwoordelijkheid is. Verkeerd gemeten gordijnen nemen wij helaas niet terug.

Door ons laten doen

Wij meten graag voor u de gordijnen in tegen een voordelig tarief. In het onwaarschijnlijke geval dat er een verkeerde meting wordt gedaan, zijn de kosten die dat met zich meebrengt uiteraard voor onze rekening. Er zijn verschillende opties:

  • Opmeten en kleuradvies;
  • Opmeten, kleuradvies en direct de beugels plaatsen.

Bij die laatste optie plaatsen wij direct de beugels. Zo hoeft u geen voorrijkosten te betalen voor een tweede bezoek en kunt u de gordijnen zelf in de beugels plaatsen wanneer ze klaar zijn.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u een prijsopgave of een afspraak maken in onze werkplaats? Dan kunt u ons altijd bellen via 0412-614441 of stuur een mailtje naar info@hetvouwgordijntje.nl.