Zonwerende vouwgordijnen

Bent u op zoek naar zonwerende vouwgordijnen? Bekijk het uitgebreide aanbod aan vouwgordijnen in de webshop van Het Vouwgordijntje. Heeft u hét perfecte vouwgordijn gevonden? Bestel online, na het ontvangen van uw bestelling vervaardigen wij het vouwgordijn op maat. Binnen 15 werkdagen kunt u vervolgens genieten van een prachtig, zonwerend vouwgordijn bij u thuis.

Kies voor een verduisterend vouwgordijn

Zonwerende vouwgordijnen kunnen op diverse plekken gemonteerd worden in uw woning. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan uw slaap- of woonkamer. In het assortiment van Het Vouwgordijntje vindt u de volgende soorten vouwgordijnen:

Kortom: wilt u de zon blokkeren? Heeft u last van warmte door de zon? Dan kiest u voor een verduisterend vouwgordijn.

Dé oplossing voor grotere ramen: zonwerende vouwgordijnen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u de beschikking heeft over grotere ramen bij u thuis. Wilt u uw grotere ramen toch voorzien van zonwerende vouwgordijnen? Dan bieden elektrische vouwgordijnen dé ideale oplossing. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij komen dan bij u langs om de situatie te inventariseren. U verkrijgt hierna een passende offerte op maat.

Plaats uw bestelling online

Bent u overtuigd? Heeft u hét gewenste zonwerende vouwgordijn gevonden? Plaats dan eenvoudig uw bestelling online. Wenst u passend advies? Laat onze specialisten met u meedenken, zodat u hét perfecte vouwgordijn bij u thuis verkrijgt.

Hedendaags is Het Vouwgordijntje uitgegroeid tot dé specialist in vouwgordijnen. Wij bieden een totaalconcept met betrekking tot vouwgordijnen. Zo staan wij ook voor u klaar bij het opmeten en monteren van uw nieuwe vouwgordijnen. Hierdoor bent u altijd gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van uw zonwerende vouwgordijnen. Neem gerust een kijkje onder opmeten & montage voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat Het Vouwgordijntje dé specialist in vouwgordijnen is.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren