Automatische vouwgordijnen

Wilt u automatische vouwgordijnen kopen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Wij bieden namelijk elektrische vouwgordijnen in diverse groottes. Hierdoor verkrijgt u altijd een automatisch vouwgordijn op maat. Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op. Wij komen vervolgens bij u langs om de situatie te inventariseren. Resultaat: een offerte op maat, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Elektrische vouwgordijnen op maat

Elektrische ramen zijn hip, modern én een ware toevoeging bij u thuis. Bovendien kunt u door de automatische werking uw vouwgordijnen eenvoudig openen en sluiten met één klik op de knop. U heeft bij Het Vouwgordijntje de keuze uit de volgende soorten vouwgordijnen:

Wenst u een volledige zicht- en lichtdoorlatendheid? Dan kiest u voor transparante vouwgordijnen. Wilt u overdag voldoende zicht, maar in de avonduren volledige privacy? Semi-transparante vouwgordijnen bieden dan bij uitstek dé ideale oplossing. Verduisterende vouwgordijnen zijn met name geschikt in ruimtes waar u volledige privacy wenst. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan bad- en slaapkamers. Laat u gerust adviseren door onze specialisten, wij helpen u graag.

Ideaal voor grotere ramen

Hedendaags hebben wij al vele prachtige automatische vouwgordijnen geïnstalleerd bij klanten thuis. Hier zijn wij zeer trots op. Wij weten dan ook als geen ander dat automatische vouwgordijnen zeer geschikt zijn voor grotere ramen. Neem gerust een kijkje onder referenties voor een impressie van de mogelijkheden. Daarnaast vindt u diverse opgeleverde klantprojecten op onze Facebookpagina.

Vraag een offerte aan

Overtuigd? Plaats eenvoudig uw bestelling online of vraag vrijblijvend een offerte aan. Door het aanbieden van totaalconcept, begeleiden wij u van A tot Z voor uw nieuwe vouwgordijnen. Onder opmeten & montage vindt u meer informatie omtrent onze oplever- en montageservice. Zo weet u zeker dat uw nieuwe automatische vouwgordijnen op vakkundige wijze geplaatst worden.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren