Baleinen vouwgordijn

Wilt u vouwgordijnen met baleinen kopen? Dan helpen wij u graag. Door de jaren heen is Het Vouwgordijntje namelijk uitgegroeid tot dé specialist in vouwgordijnen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Heeft u hét perfecte vouwgordijn met baleinen gevonden? Plaats dan uw bestelling via onze webshop. Binnen 15 werkdagen geniet u vervolgens van prachtige vouwgordijnen op maat, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Onderdelen van het vouwgordijn

Vouwgordijnen zijn dé perfecte manier om uw kamer gedeeltelijk of volledig te verduisteren. Verder decoreert u uw ramen op prachtige wijze. U heeft bij Het Vouwgordijntje de keuze om te kiezen voor een strak vouwgordijn met baleinen. Met betrekking tot de onderdelen van een vouwgordijn dient u belangrijke keuzes te maken. U kunt dan denken aan de volgende punten in de onderstaande opsomming:

  • Baleinen, aangepast of niet;
  • Ketting: RVS, transparant, wit of zwart;
  • Wijze van montage: kozijn, plafond of muur.

Altijd hét perfecte vouwgordijn bij u thuis

Wilt u zekerheid omtrent hét perfecte vouwgordijn bij u thuis? Maak gebruik van onze oplever- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Bovendien geven wij een professioneel kleuradvies bij onze oplever- en montageservice. Resultaat: maatwerk én professionaliteit gegarandeerd. Voor meer informatie over onze oplever- en montageservice kunt u terecht onder opmeten & montage.

U kiest verder voor Het Vouwgordijntje vanwege de uitgebreide stof- en kleurkeuze, een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding én een snelle levertijd. Kortom: u bestelt bij ons uw nieuwe vouwgordijn met baleinen.

Een offerte aanvragen

In de webshop van Het Vouwgordijntje koopt u eenvoudig dé gewenste vouwgordijnen met baleinen. Afhankelijk van de licht- en zichtdoorlatendheid kiest u voor transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen. Kies de gewenste soort en bestel eenvoudig online. Voor vragen of informatie verzoeken wij u om contact op te nemen. Wij helpen u graag.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren