Elektrische vouwgordijnen

Bent u op zoek naar elektrisch bedienbare vouwgordijnen?

Wilt u graag elektrische vouwgordijnen kopen? Wilt u graag gemakkelijk uw vouwgordijnen openen en sluiten? Bestel dan deze elektrische vouwgordijnen bij Het Vouwgordijntje. Het Vouwgordijntje vervaardigt deze gordijnen in eigen fabriek in combinatie met het Somfy systeem. Deze keuze heeft vele voordelen zoals:

  • Gemak: met één druk op de knop kunt u zonder inspanning uw gordijnen openen en sluiten.
  • Energiebesparing: door het tijdig sluiten van de vouwgordijnen kunt u de warmte binnenhouden.
  • Extra veiligheid: omdat u tijdens afwezigheid uw gordijnen toch kunt openen en sluiten.

Zo heeft u geen omkijken naar dit klusje en met een druk op de knop creëert u een scherm om de warmte binnen te houden of juist het zonlicht buiten te houden. Afhankelijk van de stofkeuze kunt u spelen met temperatuur en licht. Ramen die op het zuiden zijn gericht laten veel warmte binnen, terwijl de ruimtes op het noorden vaak wat kil blijven. Hierdoor is het prettig dat u kunt kiezen voor de juiste stofsoort afhankelijk hoe uw woning is gelegen. Allemaal factoren waarmee u rekening kunt houden bij het uitkiezen van de elektrische vouwgordijnen. Denk ook aan de keuzes die u kunt maken voor bepaalde motoren, handzenders, wel of geen koppelingen, wel of geen kabelgootjes enz. Wilt u graag dat wij uw situatie thuis bekijken en opmeten? In overleg met u wordt er dan uiteindelijk een plan samengesteld zodat u optimaal van uw raambekleding kunt gaan genieten. Maak hiervoor gebruik van ons contact formulier.

Prijs van elektrische vouwgordijnen op maat

De prijs van een elektrisch vouwgordijn is afhankelijk van de varianten. U kunt kiezen uit verschillende varianten uit onze collectie: transparant, semi-transparant en verduisterend. Met de afstandsbedieningen van Somfy kunt u de lichtinval in uw huis eenvoudig aanpassen aan uw wensen. De elektrische bediening zorgt ervoor dat de stof gelijkmatig wordt opgevouwen.

Waarom u kiest voor elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen zijn natuurlijk heerlijk comfortabel. Met één druk op de knop kunt u de vouwgordijnen bedienen. Met name bij vouwgordijnen voor grote ramen is dit natuurlijk fijn, omdat zo’n vouwgordijn best zwaar kan zijn om handmatig te openen en te sluiten. Maar denk ook aan de toepassing in bijvoorbeeld een serre. Daar zijn vaak veel ramen aanwezig en dan is het heel handig om niet alle gordijnen afzonderlijk, handmatig te hoeven bedienen.

Op afstand te bedienen

Het is ook mogelijk om uw vouwgordijnen op afstand te bedienen via een app op uw smartphone. Zo kunt u uw huis bijvoorbeeld heerlijk koel houden doordat u, ook wanneer u niet thuis bent, uw gordijnen kunt laten zakken wanneer de zon begint te schijnen bijvoorbeeld, of wanneer het donker wordt en u nog niet thuis bent. Ook is het mogelijk om een Somfy Smart Home systeem te installeren en uw elektrische vouwgordijnen volgens een van tevoren ingesteld programma, op gezette tijden open of dicht vouwen.

Elektrische gordijnen laten maken voor grote ramen

Vooral voor grotere ramen bieden elektrische vouwgordijnen veel gemak: opening en sluiting vindt plaats met één druk op de knop. De motoren zorgen altijd voor een soepele werking en bieden gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden. Verder worden onze oplossingen discreet weggewerkt in de buis (het systeem) van de vouwgordijnen. Voor het gemak worden deze gebruiksklaar geleverd; motor al voorgemonteerd.

Elektrische vouwgordijnen Inmeten

Voor het inmeten van de elektrische vouwgordijnen komen wij graag bij u thuis. Het is namelijk een nauwkeurig werkje en het is belangrijk dat de maten precies kloppen. Ook kunnen wij op deze manier de situatie bij u thuis eens goed bekijken, zodat we precies weten wat er bij u allemaal mogelijk is. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken of er een stroompunt is in de buurt van de ramen, en of kabelgootjes wenselijk zijn.

Alle vouwgordijnen met elektrische bediening die je bij Het Vouwgordijntje koopt worden op maat gemaakt, speciaal voor jou. Allereerst kies je het type vouwgordijn met elektrische bediening; transparant, lichtdoorlatend, dim-out, velours of verduisterend. Vervolgens kies je de stofkleur bepaal jij tot op de millimeter nauwkeurig de afmetingen van het elektrische vouwgordijn. Vragen? Neem dan contact met ons op.

12 Volt Somfy motor (op batterij of via trafo op 230 Volt)

                                    

230 Volt Somfy motor (rechtstreeks op 230 Volt, zonder trafo)

De Somfy afstandsbediening 1-kanaals

De Somfy afstandsbediening 4-kanaals zwart

De Somfy afstandsbediening 4-kanaals wit

Stekker-trafo ten behoeve van elektrisch vouwgordijn

Batterij-houder t.b.v. ektrisch vouwgordijn

De Somfy wandschakelaar

De Somfy Connexoon box t.b.v. aansturing via de Somfy-app

Domotica

De 230 Vol Somfy motor is geschikt voor alle soorten domotica. Het kan bestuurd worden via het aangebrachte systeem of bediend worden door middel van een app. Voor meer informatie over elektrische vouwgordijnen of vouwgordijnen gekoppeld aan een domotica-systeem, kunt contact met ons op nemen info@hetvouwgordijntje.nl of 0412-614441.