Elektrische vouwgordijnen

Wilt u elektrische vouwgordijnen laten plaatsen? Het Vouwgordijntje levert én monteert elektrische vouwgordijnen van Somfy. Het toepassen van elektrisch bedienbare vouwgordijnen maatwerk en moet dan ook goed gebeuren. De volgende keuzes moet u maken: welke motoren, welke handzenders, wel of geen koppelingen, afstanden tot stroompunten, wel of geen kabelgootjes voor de afwerking en ga zo maar door. Wij komen graag de situatie bekijken bij u thuis en samen in overleg met u tot de beste oplossing komen. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijs van elektrische vouwgordijnen op maat

De prijs van een elektrisch vouwgordijn is afhankelijk van de varianten. U kunt kiezen uit verschillende varianten uit onze collectie: transparant, semi-transparant en verduisterend. Met de afstandsbedieningen van Somfy kunt u de lichtinval in uw huis eenvoudig aanpassen aan uw wensen. De elektrische bediening zorgt ervoor dat de stof gelijkmatig wordt opgevouwen.

Elektrisch maken voor grote ramen

Vooral voor grotere ramen bieden elektrische vouwgordijnen veel gemak: opening en sluiting vindt plaats met één druk op de knop. De motoren zorgen altijd voor een soepele werking en bieden gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden. Verder worden onze oplossingen discreet weggewerkt in de buis (het systeem) van de vouwgordijnen. Voor het gemak worden deze gebruiksklaar geleverd; motor al voorgemonteerd.

Elektrische vouwgordijnen van Somfy

Met betrekking tot Somfy kunt u kiezen voor een:

  • 12 Volt Somfy motor met trafo en afstandsbediening;
  • 12 Volt Somfy motor met gewone batterijen en afstandsbediening;
  • 12 Volt Somfy motor met oplaadbare batterijen en afstandsbediening;
  • 12 Volt Somfy motor met zonnepaneel achter het raam.

Let op: uiteindelijk wordt de genoemde trafo aangesloten op 230 Volt. 

Alle vouwgordijnen met elektrische bediening die je bij Het Vouwgordijntje koopt worden op maat gemaakt, speciaal voor jou. Allereerst kies je het type vouwgordijn met elektrische bediening; transparant, lichtdoorlatend, dim-out, velours of verduisterend. Vervolgens kies je de stofkleur bepaal jij tot op de millimeter nauwkeurig de afmetingen van het elektrische vouwgordijn. Vragen? Neem dan contact met ons op.

12 Volt Somfy motor (op batterij of via trafo op 230 Volt)

                                    

230 Volt Somfy motor (rechtstreeks op 230 Volt, zonder trafo)

De Somfy afstandsbediening 1-kanaals

De Somfy afstandsbediening 4-kanaals zwart

De Somfy afstandsbediening 4-kanaals wit

Stekker-trafo ten behoeve van elektrisch vouwgordijn

Batterij-houder t.b.v. ektrisch vouwgordijn

De Somfy wandschakelaar

De Somfy Connexoon box t.b.v. aansturing via de Somfy-app

Domotica

De 230 Vol Somfy motor is geschikt voor alle soorten domotica. Het kan bestuurd worden via het aangebrachte systeem of bediend worden door middel van een app. Voor meer informatie over elektrische vouwgordijnen of vouwgordijnen gekoppeld aan een domotica-systeem, kunt contact met ons op nemen info@hetvouwgordijntje.nl of 0412-614441.

Volledig op afstand bediend