Op afstand te bedienen betaalbare elektrische vouwgordijnen

Home Motion by Somfy bij het Vouwgordijntje
Betaalbare vouwgordijnen op afstand bediend met Somfy motor bij het Vouwgordijntje

Betaalbare elektrische vouwgordijnen op afstand bediend met Somfy motor

Met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening beweegt u elektrische vouwgordijnen naar elke gewenste positie. Draadloos, want tussen het bedieningspunt en het vouwgordijn zijn geen kabels nodig! Door deze elektrische vouwgordijnen kunt u uw lichtinval vanuit meerdere standpunten bepalen en eenvoudig aanpassen. Mensen kiezen voor een elektrisch vouwgordijn om verschillende redenen maar de grootste doelgroep zijn de mensen die kiezen voor extra luxe en gemak.

Niet elektrische vouwgordijnen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een niet elektrisch vouwgordijn. Deze werken met een soepel rolsysteem en een ketting. Die ketting is van topkwaliteit met een juist aantal knopen per centimeter.

Wil je graag meer informatie, vul dan het onderstaande formulier in! Stoffen

Onze elektrische vouwgordijnen zijn beschikbaar in verschillende stoffen, die stoffen zijn van 100% synthetische stof en krimpen dus niet als u ze wast op 30 graden. U kunt bij ons kiezen uit stoffen met een verschillende look, lichtdoorlaatbaarheid, etc. U kunt bij ons voor de volgende stoffen kiezen:

Uw elektrische vouwgordijnen op maat

Vanaf heden is het mogelijk om uw elektrische vouwgordijnen op te laten meten en te laten monteren door ons serviceteam. Wij bekijken de situatie ter plekke, overleggen met u en meten en monteren uw elektrische vouwgordijnen. Ook kunnen wij samen met u kijken naar de stofkeuze en kleur. Als wij uw elektrische vouwgordijnen komen monteren dan nemen wij de gordijnen voor u mee. U kunt het tarief aanvragen voor het monteren van uw elektrisch vouwgordijn.