Kettingbediening vouwgordijn

Het Vouwgordijntje is gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen met kettingbediening. Door de kettingbediening kunt u eenvoudig uw vouwgordijnen open- en dichtmaken. Geïnteresseerd? Plaats dan snel uw bestelling online. Twijfelt u over de keuze van een transparant, semi-transparant of verduisterend vouwgordijn? Wij denken graag met u mee, zodat u hét perfecte vouwgordijn bij u thuis verkrijgt. Neem hiervoor contact met ons op.

Onderdelen: ketting met optreksysteem

Voor het gemak van een vouwgordijn is een handige kettingbediening zeer belangrijk. De volgende onderdelen zitten in het vouwgordijnsysteem:

  • Kwaliteit merkstof;
  • Ketting;
  • Montagemateriaal.

Montage en opmeten door Het Vouwgordijntje

Maak gebruik van onze opmeet- en montageservice. U bent dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van het vouwgordijn met kettingbediening. Wilt u liever zelf aan de slag met montage van uw nieuwe vouwgordijn? Geen probleem. Onder opmeten & montage vindt u meer hulp omtrent het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen. Tevens vindt u meer informatie over onze opmeet- en montageservice. Een échte aanrader voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe vouwgordijnen. Naast onze opmeet- en montageservice kiezen klanten voor Het Vouwgordijntje vanwege onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle levering én de mogelijk tot het aanvragen van gratis kleurstalen. Zo weet u zeker dat u tot dé juiste kleur- en stofkeuze komt.

Kiest u voor de kettingbediening voor het vouwgordijn of wilt u toch liever een elektrisch bedienbaar vouwgordijn?

Naast de kettingbediening van een vouwgordijn verzorgen wij ook elektrisch bedienbare vouwgordijnen. Soms zijn de ramen te hoog om de vouwgordijnen gemakkelijk te bedienen. Of u heeft grote raampartijen in uw woning. Dan wordt het soms een opgave om een vouwgordijn te openen en/of te sluiten. Om deze ongemakken te voorkomen is het raadzaam om uw ramen te voorzien van elektrisch bedienbare vouwgordijnen. Met een druk op de knop kunt u nu het vouwgordijn bedienen. Het systeem is van Somfy. In verschillende snelheden te leveren en vakkundig gemonteerd door onze medewerkers. Een van de grote voordelen is dat het vouwgordijn altijd gelijkmatig wordt opgevouwen. Deze variant is ook zeer geschikt voor de minder valide mensen onder ons. Sinds kort is er een app die u kunt gebruiken om via uw smartphone op afstand de vouwgordijnen te sluiten of te openen. Via het Somfy smart home systeem kunt u er ook voor kiezen om deze op gezette tijden te bedienen. Wordt het een kettingbediening of neemt u toch liever de elektrische versie? De keuze is aan u. Wij voorzien u graag van advies en komen bij u langs indien u bijvoorbeeld moeite heeft met het opmeten van de ramen.

Maak een afspraak

U kunt via onze webshop makkelijk uw nieuwe vouwgordijnen met kettingbediening bestellen. Wij dragen vervolgens zorg voor een snelle levering. Bent u nog niet volledig overtuigd? Diverse prachtige gerealiseerde vouwgordijnen vindt u onder referenties. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een kleine impressie van de mogelijkheden. Ideaal om inspiratie te verkrijgen en overtuigd te worden van onze mooie vouwgordijnen.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren