Het Vouwgordijntje is gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen met kettingbediening. Door de kettingbediening kunt u eenvoudig uw vouwgordijnen open- en dichtmaken. Geïnteresseerd? Plaats dan snel uw bestelling online. Twijfelt u over de keuze van een transparantsemi-transparant of verduisterend vouwgordijn? Wij denken graag met u mee, zodat u hét perfecte vouwgordijn bij u thuis verkrijgt. Neem hiervoor contact met ons op.

Onderdelen: ketting met optreksysteem

Voor het gemak van een vouwgordijn is een handige kettingbediening zeer belangrijk. De volgende onderdelen zitten in het vouwgordijnsysteem:

 • Kwaliteit merkstof;
 • Ketting;
 • Montagemateriaal.

Montage en opmeten door Het Vouwgordijntje

Maak gebruik van onze opmeet- en montageservice. U bent dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van het vouwgordijn met kettingbediening. Wilt u liever zelf aan de slag met montage van uw nieuwe vouwgordijn? Geen probleem. Onder opmeten & montage vindt u meer hulp omtrent het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen. Tevens vindt u meer informatie over onze opmeet- en montageservice. Een échte aanrader voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe vouwgordijnen. Naast onze opmeet- en montageservice kiezen klanten voor Het Vouwgordijntje vanwege onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle levering én de mogelijk tot het aanvragen van gratis kleurstalen. Zo weet u zeker dat u tot dé juiste kleur- en stofkeuze komt.

Kiest u voor de kettingbediening voor het vouwgordijn of wilt u toch liever een elektrisch bedienbaar vouwgordijn?

Naast de kettingbediening van een vouwgordijn verzorgen wij ook elektrisch bedienbare vouwgordijnen. Soms zijn de ramen te hoog om de vouwgordijnen gemakkelijk te bedienen. Of u heeft grote raampartijen in uw woning. Dan wordt het soms een opgave om een vouwgordijn te openen en/of te sluiten. Om deze ongemakken te voorkomen is het raadzaam om uw ramen te voorzien van elektrisch bedienbare vouwgordijnen. Met een druk op de knop kunt u nu het vouwgordijn bedienen. Het systeem is van Somfy. In verschillende snelheden te leveren en vakkundig gemonteerd door onze medewerkers. Een van de grote voordelen is dat het vouwgordijn altijd gelijkmatig wordt opgevouwen. Deze variant is ook zeer geschikt voor de minder valide mensen onder ons. Sinds kort is er een app die u kunt gebruiken om via uw smartphone op afstand de vouwgordijnen te sluiten of te openen. Via het Somfy smart home systeem kunt u er ook voor kiezen om deze op gezette tijden te bedienen. Wordt het een kettingbediening of neemt u toch liever de elektrische versie? De keuze is aan u. Wij voorzien u graag van advies en komen bij u langs indien u bijvoorbeeld moeite heeft met het opmeten van de ramen.

Maak een afspraak

U kunt via onze webshop makkelijk uw nieuwe vouwgordijnen met kettingbediening bestellen. Wij dragen vervolgens zorg voor een snelle levering. Bent u nog niet volledig overtuigd? Diverse prachtige gerealiseerde vouwgordijnen vindt u onder referenties. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een kleine impressie van de mogelijkheden. Ideaal om inspiratie te verkrijgen en overtuigd te worden van onze mooie vouwgordijnen.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ‘s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ‘s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.