Linnen vouwgordijnen

Bestel uw linnen vouwgordijnen bij Het Vouwgordijntje. U kunt in onze webshop direct uw prachtige vouwgordijnen op maat laten vervaardigen. Heeft u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe vouwgordijn? Breng dan op uw gemak een bezoekje aan onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat u prachtige linnen vouwgordijnen koopt, volledig conform uw wensen.

Linnen vouwgordijnen op maat

Van Naturel tot Beige en van Smoke tot Ocean, Het Vouwgordijntje biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uw linnen vouwgordijnen. U kunt bij ons terecht voor:

Altijd dé juiste lichtinval in uw woning

Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijn. Wilt u een maximale lichtinval creëren in uw woning? Dan kiest u voor transparante vouwgordijnen. Bij enige twijfels over uw nieuwe vouwgordijnen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag, zodat u altijd dé juiste lichtinval in uw woning verkrijgt.

Plaats direct uw bestelling in onze webshop

Linnen vouwgordijnen van Het Vouwgordijntje zijn zowel modern, stijlvol als decoratief voor het interieur. U kunt bij ons rekenen op de combinatie van een snelle levering met een uitstekende kwaliteit. Bovendien bieden wij u voor een geringe meerprijs een professionele opmeet- en montageservice. Zodoende bent u gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Overtuigd? Plaats dan direct uw bestelling in onze webshop. Twijfelt u over de juiste stof- en kleurkeuze? Via gratis kleurstalen kunt u eenvoudig een kleurenpakketje met stalen aanvragen. Zo weet u zeker dat het vouwgordijn bij uw interieur past.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren