Linnen vouwgordijnen op maat

Bestel uw linnen vouwgordijnen op maat via de webshop van Het Vouwgordijntje. Na plaatsing van uw bestelling gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag. Binnen 15 werkdagen heeft u het bestelde linnen vouwgordijn op maat in huis. Gemakkelijk, snel én voordelig.

Dé perfecte stof én kleur

Het bestelde vouwgordijn wordt in onze eigen fabriek vervaardigd. Hierdoor dragen wij zorg voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Door productie in eigen fabriek kunt u verder rekenen op de onderstaande kenmerken:

  • Oplevering mogelijk in alle kleuren;
  • Garantie van 5 jaar;
  • Snelle levertijd, 10 á 15 werkdagen.

Heeft u nog enige twijfels over de stof- en kleurkeuze? Dan adviseren wij u om gratis kleurstalen aan te vragen. U wilt natuurlijk weten of het vouwgordijn perfect bij uw interieur past. Het aanvragen van een kleurenpakketje zorgt ervoor dat vergissingen voorkomen worden. Zo weet u zeker dat u kiest voor dé perfecte stof én kleur voor uw nieuwe vouwgordijn.

Het gemak van elektrische vouwgordijnen

Het Vouwgordijntje levert transparante, semi-transparante én verduisterende vouwgordijnen in verschillen kleuren en maten. Heeft u thuis grotere ramen? Dan bieden elektrische vouwgordijnen wellicht dé ideale oplossing. Zo zorgen elektrische vouwgordijnen voor comfort én luxe. Met een enkele klik op de knop sluit u al uw vouwgordijnen. Voor meer informatie omtrent elektrische vouwgordijnen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Een inventarisatie van uw omgeving is namelijk noodzakelijk voor het verstrekken van een passende offerte.

Bestel uw linnen vouwgordijnen op maat

Vul de gewenste breedte/hoogte in, kies uw kleur en maak de juiste keuzes met betrekking tot wijze van bediening en montage. Klaar? Plaats uw bestelling online. Onze specialisten gaan hierna aan de slag met vervaardiging van uw linnen vouwgordijnen op maat. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze vouwgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Het Vouwgordijntje helpt u graag.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren