Luxe vouwgordijnen

Luxe vouwgordijnen zijn mooi en een échte verrijking bij u thuis. Bovendien kunt u bij Het Vouwgordijntje uw nieuwe vouwgordijnen volledig conform wens bestellen. Zo weet u zeker dat uw vouwgordijnen dé perfecte sfeer uitstralen. Benieuwd? Plaats uw bestelling via onze webshop of neem contact met ons op voor passend advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie. U vindt Het Vouwgordijntje in Oss. Alvast hartelijk welkom in onze showroom.

Vouwgordijn op maat

U kiest voor een luxe vouwgordijn op maat. Een uitstekende keuze. U vindt bij Het Vouwgordijntje de volgende soorten vouwgordijnen: transparant, semi-transparant en verduisterend. Uw keuze is grotendeels afhankelijk van de zicht- en lichtdoorlatendheid. Zo bieden transparante vouwgordijnen meer lichtinval dan verduisterende vouwgordijnen. U kunt verder bij Het Vouwgordijntje rekenen op de volgende punten in de opsomming:

  • Vouwgordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen;
  • Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Levertijd binnen 10 en 15 werkdagen.

Dé specialist in elektrische vouwgordijnen

Wij bieden voor iedere wens een passend product. Heeft u thuis grotere ramen? Dan adviseren wij om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Met slechts één klik op de knop kunt u dan uw vouwgordijnen laten openen of sluiten. Bovendien zorgen elektrische vouwgordijnen voor een luxe, moderne uitstraling bij u thuis. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij komen vervolgens bij langs om de situatie te inventariseren. Hierna verkrijgt u een offerte op maat.

Door het aanbieden van een oplever- en montageservice leveren wij alles onder één dak op het gebied van vouwgordijnen. Wilt u de plaatsing van uw vouwgordijnen overlaten aan een ervaren vakman? Geen probleem. Met onze oplever- en montageservice is vakmanschap gegarandeerd. Neem gerust een kijkje onder opmeten & montage voor meer informatie.

Nu ook: Top-down/Bottum-up vouwgordijnen! 

Wij adviseren u graag

Heeft u hét perfecte vouwgordijn gevonden? Bestel direct bij Het Vouwgordijntje en heb uw nieuwe luxe vouwgordijn snel in huis. Wenst u passend advies? Wij adviseren u graag. Voor een kleine impressie van gerealiseerde klantprojecten kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren