Onderdelen vouwgordijnen

Geïnteresseerd in het kopen van vouwgordijnen met dé beste onderdelen? Het Vouwgordijntje levert enkel en allen kwaliteit vouwgordijnen op maat. Plaats eenvoudig uw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken gericht met u mee, zodat u prachtige vouwgordijnen verkrijgt in uw woon- en slaapkamer.

Diverse onderdelen voor uw vouwgordijnen

U heeft bij Het Vouwgordijntje een ruime keuze in merkstoffen. Door het uitgebreide aanbod aan stoffen kiest u bij ons altijd voor hét perfecte vouwgordijn. In de onderstaande opsomming vindt u diverse onderdelen van het vouwgordijnsysteem:

  • Stof;
  • Kettingbediening;
  • Montagemateriaal.

Twijfelt u over het juiste type vouwgordijn? Transparant, semi-transparant of verduisterend? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-614441 voor passend advies. Wilt u de stoffen met uw eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Gevestigd in Oss heten wij u van harte welkom. Daarnaast is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Zeker een aanrader om tot dé juiste stof- en kleurkeuze voor uw nieuwe vouwgordijnen te komen.

Laat montage over aan Het Vouwgordijntje

U kunt natuurlijk zelf aan de slag met het plaatsen van uw nieuwe vouwgordijnen. Meer informatie vindt u onder opmeten & montage. Laat u liever montage over aan vakspecialisten? Dan helpt Het Vouwgordijntje u graag. Voor slechts een geringe meerprijs bent u gewaarborgd van een professionele plaatsing van uw vouwgordijnen.

Bestel uw vouwgordijn met dé juiste onderdelen

Kies het juiste type vouwgordijn, de onderdelen en plaats vervolgens uw bestelling. Het Vouwgordijntje gaat vervolgens aan de slag met het maken van uw nieuwe vouwgordijnen op maat. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij laten graag aan u zien dat Het Vouwgordijntje dé specialist in vouwgordijnen is.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren