Geïnteresseerd in het kopen van vouwgordijnen met dé beste onderdelen? Het Vouwgordijntje levert enkel en allen kwaliteit vouwgordijnen op maat. Plaats eenvoudig uw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken gericht met u mee, zodat u prachtige vouwgordijnen verkrijgt in uw woon- en slaapkamer.

Diverse onderdelen voor uw vouwgordijnen

U heeft bij Het Vouwgordijntje een ruime keuze in merkstoffen. Door het uitgebreide aanbod aan stoffen kiest u bij ons altijd voor hét perfecte vouwgordijn. In de onderstaande opsomming vindt u diverse onderdelen van het vouwgordijnsysteem:

 • Stof;
 • Kettingbediening;
 • Montagemateriaal.

Twijfelt u over het juiste type vouwgordijn? Transparantsemi-transparant of verduisterend? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0412-614441 voor passend advies. Wilt u de stoffen met uw eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Gevestigd in Oss heten wij u van harte welkom. Daarnaast is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Zeker een aanrader om tot dé juiste stof- en kleurkeuze voor uw nieuwe vouwgordijnen te komen.

Laat montage over aan Het Vouwgordijntje

U kunt natuurlijk zelf aan de slag met het plaatsen van uw nieuwe vouwgordijnen. Meer informatie vindt u onder opmeten & montage. Laat u liever montage over aan vakspecialisten? Dan helpt Het Vouwgordijntje u graag. Voor slechts een geringe meerprijs bent u gewaarborgd van een professionele plaatsing van uw vouwgordijnen.

Bestel uw vouwgordijn met dé juiste onderdelen

Kies het juiste type vouwgordijn, de onderdelen en plaats vervolgens uw bestelling. Het Vouwgordijntje gaat vervolgens aan de slag met het maken van uw nieuwe vouwgordijnen op maat. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij laten graag aan u zien dat Het Vouwgordijntje dé specialist in vouwgordijnen is.

 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.