Zoekt u goedkope vouwgordijnen op maat voor uw keukenwoon– of slaapkamerHet Vouwgordijntje staat voor het vervaardigen van prachtige vouwgordijnen op maat. Door productie in eigen fabriek hanteren wij een zeer scherpe prijs. Plaats eenvoudig uw bestelling via onze webshop of neem contact op voor passend advies. Wij denken gericht met u mee, zodat u uw goedkope vouwgordijnen op maat snel in huis heeft.

Scherpe prijs, hoge kwaliteit

Hedendaags hebben wij al talloze transparantesemi-transparante én verduisterende vouwgordijnen opgeleverd voor onze klanten. Hier zijn wij uiteraard zeer trots op. Gedreven door vakmanschap én passie staan wij voor de onderstaande kenmerken:

 • Een scherpe prijs;
 • Hoge kwaliteit;
 • Een ruime garantie van 5 jaar.

Wilt u alvast kennismaken met onze opgeleverde klantrealisaties? Neem dan gerust een kijkje onder referenties. Daarnaast verschaft onze Facebookpagina een goede impressie van de mogelijkheden.

Gratis kleurstalen voor dé perfecte vouwgordijnen

U kent twijfels over dé perfecte stof. Wij begeleiden u graag bij het kiezen van dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat. Vraag hiervoor gratis kleurstalen aan. Wij sturen u vervolgens een kleurenpakketje toe. U kunt hierna op uw gemak kiezen voor dé perfecte stof én kleur. Zo weet u zeker dat u géén vergissing maakt met betrekking tot uw nieuwe vouwgordijnen. Kortom: wilt u dat uw nieuwe vouwgordijnen perfect bij het interieur passen? Dan kiest u voor vouwgordijnen van Het Vouwgordijntje. Verder bieden wij een professionele opmeet- en montageservice. Hierdoor bent u altijd gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Onder opmeten & montage vindt u meer informatie.

Een offerte aanvragen

Voeg het gewenste vouwgordijn toe aan de winkelwagen en plaats uw bestelling. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij helpen u graag. Voor elektrische vouwgordijnen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor het aanvragen van een offerte. Het Vouwgordijntje: voor uw goedkope vouwgordijnen op maat.

 • Transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Zicht- en lichtdoorlatend (als een vitrage)
  • ’s Avonds geen privacy
  • In effen en linnenlook structuur
  • In 21 kleuren
 • Semi-transparant

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Licht doorlatend (als een overgordijn)
  • ’s Avonds privacy, geen zicht
  • In diverse stofsoorten
  • In 30 kleuren
 • Verduisterend

  In elke gewenste maat, ook elektrisch en als Top-Down Bottom-Up
  • Laat geen licht door
  • Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
  • Absolute privacy
  • In 27 kleuren

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Bent u op zoek naar goedkope vouwgordijnen? Dan bent u bij Het Vouwgordijntje aan het juiste adres. Al vanaf €43,- heeft u een compleet vouwgordijn in huis! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel uw transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Goedkope vouwgordijnen op maat kopen

U vindt bij Het Vouwgordijntje een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten stoffen in diverse kleuren. Omdat wij onze producten in eigen fabriek vervaardigen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs voor uw vouwgordijnen. Bovendien kunt u bij ons ook extra brede vouwgordijnen bestellen van tot wel 4 meter of meer. Hiervoor kunt u wel het beste even contact opnemen. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering;
 • Een professionele opmeet- en montageservice;
 • Garantie van vijf jaar.

Kortom, goedkope vouwgordijnen van perfecte kwaliteit koopt u bij Het Vouwgordijntje.

Professionele opmeet- en montageservice

De prijs van vouwgordijnen is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid werk die u zelf kunt verrichten. Bent u handig en kunt u daarom zelf uw vouwgordijnen ophangen? Dan bent u goedkoper uit voor uw vouwgordijnen. Instructies voor het zelf opmeten en monteren van vouwgordijnen vindt u onder opmeten & montage. Daar staat ook meer informatie over onze professionele opmeet- en montageservice. Voor een geringe meerprijs komt ons team de bestelde vouwgordijnen inmeten én monteren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie er straks perfect bij hangt!

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.