Vouwgordijnen woonkamer

Wilt u passende vouwgordijnen in uw woonkamer laten ophangen? Het Vouwgordijntje biedt een uitgebreid assortiment van verschillende soorten vouwgordijnen. Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van transparante, semi-transparante én verduisterende vouwgordijnen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop. Heeft u dé perfecte vouwgordijnen voor uw woonkamer gevonden? Plaats dan uw bestelling, wij dragen vervolgens zorg voor een snelle levering. Zodoende kunt u al snel genieten van uw nieuwe vouwgordijnen op maat.

Vouwgordijnen op maat

Het Vouwgordijntje staat voor het produceren, leveren én monteren van vouwgordijnen op maat. Wat uw wensen ook zijn, u verkrijgt bij ons altijd maatwerk. U kunt bij ons rekenen op:

  • Een ruime keuze in verschillende stoffen;
  • Een hoge kwaliteit;
  • Dé scherpste prijs.

Wilt u montage overlaten aan een échte vakman? Dat komt goed uit! Het Vouwgordijntje biedt namelijk een professionele opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Kortom: vakwerk gegarandeerd. Meer informatie hierover vindt u onder opmeten & montage.

Elektrische vouwgordijnen

Heeft u grotere ramen in uw woonkamer? Dan raden wij aan om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Met een enkele klik op de knop kunt u eenvoudig uw vouwgordijnen openen of sluiten. Bij interesse in elektrische vouwgordijnen voor uw woonkamer verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Inzicht in de situatie is namelijk vereist om samen met u te bepalen wat de beste oplossing is. Uiteraard verkrijgt u hierna een concurrerende, scherpe offerte op maat.

Plaats uw bestelling online

Overtuigd? Vul de benodigde gegevens in en plaats uw bestelling online. Wenst u eerst meer informatie? Passend advies voor hét perfecte vouwgordijn in uw woonkamer? Laat specialisten van Het Vouwgordijntje gericht met u meedenken. Samen zorgen we voor passende vouwgordijnen bij u thuis. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde klantprojecten, kunt u terecht onder referenties of een kijkje nemen op onze Faceboopagina. Het Vouwgordijntje: voor uw vouwgordijnen op maat.