Vouwgordijnen woonkamer

Wilt u passende vouwgordijnen in uw woonkamer laten ophangen? Het Vouwgordijntje biedt een uitgebreid assortiment van verschillende soorten vouwgordijnen. Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van transparante, semi-transparante én verduisterende vouwgordijnen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop. Heeft u dé perfecte vouwgordijnen voor uw woonkamer gevonden? Plaats dan uw bestelling, wij dragen vervolgens zorg voor een snelle levering. Zodoende kunt u al snel genieten van uw nieuwe vouwgordijnen op maat.

Vouwgordijnen op maat laten maken in uw woonkamer

Het Vouwgordijntje staat voor het produceren, leveren én monteren van vouwgordijnen op maat. Wat uw wensen ook zijn, u verkrijgt bij ons altijd maatwerk. U kunt bij ons rekenen op:

  • Een ruime keuze in verschillende stoffen;
  • Een hoge kwaliteit;
  • Dé scherpste prijs.

Wilt u montage overlaten aan een échte vakman? Dat komt goed uit! Het Vouwgordijntje biedt namelijk een professionele opmeet- en montageservice. Voor slechts een geringe meerprijs bent u dan gewaarborgd van een vakkundige plaatsing van uw nieuwe vouwgordijnen. Kortom: vakwerk gegarandeerd. Meer informatie hierover vindt u onder opmeten & montage.

Elektrische vouwgordijnen voor in de woonkamer

Heeft u grotere ramen in uw woonkamer? Dan raden wij aan om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Met een enkele klik op de knop kunt u eenvoudig uw vouwgordijnen openen of sluiten. Bij interesse in elektrische vouwgordijnen voor uw woonkamer verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Inzicht in de situatie is namelijk vereist om samen met u te bepalen wat de beste oplossing is. Uiteraard verkrijgt u hierna een concurrerende, scherpe offerte op maat.

Plaats uw bestelling online

Overtuigd? Vul de benodigde gegevens in en plaats uw bestelling online. Wenst u eerst meer informatie? Passend advies voor hét perfecte vouwgordijn in uw woonkamer? Laat specialisten van Het Vouwgordijntje gericht met u meedenken. Samen zorgen we voor passende vouwgordijnen bij u thuis. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde klantprojecten, kunt u terecht onder referenties of een kijkje nemen op onze Faceboopagina. Het Vouwgordijntje: voor uw vouwgordijnen op maat.

Transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Zicht en licht doorlatend (net als bij vitrage)
's Avonds geen privacy
In effen en linnenlook structuur
In 21 kleuren

Semi-transparant

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Licht doorlatend (als bij een overgordijn)
's Avonds privacy, geen zicht
In diverse stofsoorten 
In 30 kleuren

Verduisterend

In elke gewenste maat, ook elektrisch
Laat geen licht door
Bijzonder geschikt voor de slaapkamer
Absolute privacy
In 27 kleuren