Wilt u ook genieten van de perfecte combinatie van natuurlijke lichtinval en privacy in uw woning? Dan kunt u prachtige top down bottom up gordijnen op maat laten maken door Het Vouwgordijntje. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van vouwgordijnen. We produceren uw gordijnen altijd op maat, waardoor u altijd het gordijn ontvangt dat u wilt hebben. Bovendien komen al onze gordijnen uit eigen productie. Hierdoor kunnen we gordijnen van hoge kwaliteit snel leveren.

Top down bottom up vouwgordijnen op maat

Bij Het Vouwgordijntje maken we alle gordijnen op maat. Of u ons laat inmeten of dat u onze meetinstructies volgt, we maken uw vouwgordijnen precies op maat. We kunnen al gordijnen maken vanaf 30 cm breed. We onderscheiden ons van de concurrentie met de maximale breedtemaat die we kunnen realiseren. Het breedste top down bottom up vouwgordijn dat we kunnen maken is maar liefst 4 meter breed!

WAAROM KIEZEN VOOR TOP DOWN BOTTOM UP?

U kunt ons gewone vouwgordijnen laten maken, maar u kunt ook kiezen voor top down bottom up gordijnen. Deze populaire en moderne gordijnen bieden u unieke voordelen. Deze gordijnen kunnen namelijk niet alleen van onderen naar boven bediend worden, maar kunnen ook van boven naar beneden geopend worden. Hiermee kunt u natuurlijk zonlicht binnenlaten, zonder dat het ten koste gaat van uw privacy. Het gordijn blijft namelijk op ooghoogte hangen.

Het Vouwgordijntje - Top down bottom up

RUIME KEUZE IN STOFFEN

Kiest u voor top down of onze gewone vouwgordijnen? Dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren en drie soorten stoffen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw vouwgordijnen als vitrage te laten functioneren. Hiervoor kunt u kiezen voor een transparante stof. Wilt u graag deze vouwgordijnen? Dan kunt u de meeste efficiëntie behalen met semi transparante of verduisterende stof. Al deze stoffen en stalen van alle beschikbare kleuren kunt u met eigen ogen bekijken in onze showroom in Oss.

VERTROUW OP HET ADVIES VAN HET VOUWGORDIJNTJE

Weet u nog niet zeker wat voor gordijnen voor uw raam wilt? Kom dan gerust langs in de showroom. Bij Het Vouwgordijntje kunt u veel diverse showmodellen bekijken en het effect van deze gordijnen ervaren. U kunt zelf zien wat deze gordijnen kunnen realiseren met lichtinval. Daarbij kunnen we u ook voorzien van advies. Op basis van onze jarenlange ervaring als specialist in vouwgordijnen, weten we precies wat er mogelijk is. Door uw voorkeuren en interieurstijl mee te nemen in ons advies, kunnen we u ook voorzien van passend en persoonlijk advies.

Bekijk de kleuren van uw vouwgordijnen eerst in het echt!

Vraag hier gratis kleurstalen aan

Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Zo weet u zeker dat u blij bent met de stof die u bestelt. Op een beeldscherm kan de kleur namelijk afwijken en ook de structuur van de stof kunt u pas ten volle beoordelen als u deze in handen heeft. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u dé perfecte goedkope vouwgordijnen op maat voor uw woning koopt.

Linnenlook, katoen of polyester: Het Vouwgordijntje is dé specialist voor het maken van vouwgordijnen voor een lage prijs. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde vouwgordijnen, kunt u terecht op onze Facebookpagina of een kijkje nemen onder referenties.

Krimptolerantie

Ieder gordijn heeft een percentage toegestane krimp, en bij iedere stof is dat anders. Veel synthetische stoffen hebben een lage krimptolerantie (1 of 2%).

Als er (veel) katoen of viscose verwerkt is in een gordijn heeft het vaak een hogere krimptolerantie. Dit houdt in dat het gordijn onder invloed van luchtvochtigheid, maar vooral bij uitwassen, een bepaald percentage mag krimpen. Dit percentage staat vermeld bij een artikel.

Heeft een artikel een krimptolerantie van 3%, houdt er dan rekening mee dat het gordijn per 100 cm. hoogte 3 cm. kan krimpen. Besteld u dus gordijnen van 250 cm. hoog met een krimptolerantie van 3% en gaat u deze wassen, dan mogen ze tot 7,5 cm. krimpen.